Szeptember 2-4.: Felsőbb énünk megtapasztalása!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Kedden a Vízöntő jegyében kezdi a Hold, 6 : 59 kor éri el a szintén itt tartózkodó retrográd Neptunuszt, majd kora délelőttől a Rahu hatása alatt folytatja útját, szemben a Oroszlán jegyében járó retrográd Merkúrral, valamint a hozzá még közel álló Marssal.
Kora délután direkt lesz a Merkúr, ami egyszerre viszi a Rák jegyében lévő Vénuszt és a Rahut valamint a Skorpió Szaturnusz nakshastrájának urát.

cyclone-2102397_960_720

Hatás:

Ezekben a napokban felfokozottság, nyugtalanság megfigyelhetőbb környezetünkben épp úgy, mint az utakon.
Sokat tanulhatunk múltunkból, mely most jobban kísért minket, így ha képesek vagyunk a leckét megtanulni, szembesülve hibáinkkal új szintre tudunk kerülni, gondolkodásunkban épp úgy, mint érzelmi, szellemi fejlődésünkben.
Meg kell tanulnunk magunkért kiállni, de nem harcolni, hanem őszintén, világosan megfogalmazni, kimondani, mi az amit akarunk, mert szavainkkal képesek vagyunk világokat teremteni, vagy életeket megnyomorítani….Most minden tettünk sokkal hamarabb, érezhetőbb reakciókat von maga után, a jelzések világosan mutatják, a gyógyulás, gyógyítás útján járunk, vagy egyre csak nő karmikus adósságunk….

Szombaton:
A Bak Hold erőnkhöz, örömképességünkhöz kötődő felelősségünkkel szembesít, hogy miképp tudjuk ezt az energiát mások számára tükrözni, lényeges dolgokra egymás figyelmét felhívni, jelenünkkel múltbéli érzelmi történeteinket átírni, korrigálni. A Mars-Merkúr a múlt átírását segíti megértésünkön keresztül, vagy azt a csapdát fogja megjeleníteni, mikor ugyanazokkal a problémákkal kűzdünk, s emiatt egyre fogy türelmünk magunkkal, másokkal szemben…

Vasárnap
Egymáshoz kötődő feladataink kapnak teret, mert a Sravana Hold arra emlékeztet, hogy akár mi viszonozunk kedvességet, szívességet, akár nekünk teszik,. lényünk arra emlékezk, értsük meg végre,, minden tettünk, gondolatunk, érzelmünk , mit mások felé egyszer kiengedünk, hozzánk visszajut, s világunk alakítja, személyiségünket nyitja, csukja, formálja….

Hétfőn
A Hold a Ketuval egy nakshatrában (marsikusban) a Bakban, erősebben rámutat, milyen mások indulatától, felfokozottságától megérintődni, mert egy bolygón élünk, együtt fejlődünk, s így tanuljuk, hogyan mivel tudunk egymásra hatni, de a Mars energiája hozhat háborúval, konfliktusokkal kapcsolatos emlékeket, melyek felébreszthetnek bennünk régi érzéseket, félelmeket…
Tanuljuk hogy az erő többféle lehet, szavainkban, szemünkben, viselkedésünkben, fizikumunkban épp úgy megjelenhet, de a valódi erő szívünkben lakik s csak szeretetből táplálkozik.

Kedden

A Szatabishában lévő Hold hatása megmutatja miképp tudjuk egymást támogatni, egymás lelki igényét, útját tükrözni,
Mert szabadulásunk szabadít, s boldogságunk boldogít, mert mi magunk vagyunk egymásnak a minta, ami folyamatosan tanítja, hogy miképp érdemes élni, tenni, egyéni fejlődésünk gyümölcseivel közösséget teremteni, s ezzel egy új világnak lehetőségét adni…A Szatabisha Hold karmikus kötéseket, félelmeket old, önmagunkkal kapcsolatos munkánk egy következő szakaszába kísérve, mely járhat drasztikus váltásokkal, mert itt lelkünk vágya már felülírja egónk félelmére épülő döntéseinket, élethelyzeteinket..
A teremtő erőnk itt óriási. Nem mindegy, hogy milyen energiákat engedünk magunkon, magunkból másokra hatni.

 

 

Ha múlt, jövő összeér, egy kaput hoz létre, mely felsőbb énünk megtapasztalásához ad lehetőséget.
Ő az, ki öröktől fogva idézi szabadságunkat, félelemnélküliségünket.
Bárki akivel mostanában fogunk találkozni, így vagy úgy, de erre fog emlékeztetni….

Szeretettel Csom Mari – átjárók

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X