Fénykert angyalainak szerdai üzenete: új lehetőség + 1 ajándék idézettel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Új lehetőség

Légy tudatában, hogy egy nagyszerű új lehetőséget kapsz. Biztonságos dolog számodra megbízni ebben a lehetőségben és belépni ebbe az új birodalomba.

Egy fontos lehetőséget kapsz. Ez megjelenhet olyan formában, hogy valaki üzleti ajánlatot tesz neked, vagy eszedbe jut egy új ötlet egy befektetési lehetőség. Még veszteség formájában is érkezhet, amelyben nyerni fogsz valamit, ami számodra még megfelelőbb.
Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez téged, miközben felfelé szárnyalsz.

 

Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy megbízz az új lehetőség eredményességében, imádkozz spirituális útmutatásért. Hamarosan hinni fogsz az ajándék megbízhatóságában, és tudni fogod, hogy megérdemled az ég segítségét.

Megerősítés: Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.

Áldás! 

 

+1 ajándék idézet:

Néha úgy érzi az ember, hogy túl gyorsan peregnek a dolgok körülötte. Annyira el vagyunk foglalva azzal, hogy előre tekintsünk, hogy meg sem állunk élvezni a pillanatot. Egyik nap suhan el a másik után. Az egész élet egy masszává mosódik össze.

És gyakran valami nagy sorscsapás kell ahhoz, hogy a jelenre figyeljünk.

 

Akkor aztán fölébredünk, és rájövünk, milyen marhaságokat csináltunk. De már késő, a kocka el van vetve.

Bill Watterson

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X