2017. augusztus 23. szerda: Múlt rendezése után, új kezdetek!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Álmainkból nagy erőt meríthetünk ma.

 

Megújulásra, változtatásra és szárnyalásra sarkallnak. A délelőtt folyamán ideje észrevenni és figyelmünk középpontjába helyezni azokat a dolgokat, amelyek valóban értékesek, fontosak, boldogítóak a számunkra.

A félelmek meghaladásával csodás eredmények érkezhetnek, de ehhez szükséges, hogy merjünk az eddig megszokottól eltérően cselekedni, érezni. Az esti – késő esti órákban kellemes, lágy, finom érzések találhatnak ránk – párkapcsolatról és családi ügyekről jöhetnek felismerések.

hourglass-1938677_960_720

A Hold a nap első felében még az Oroszlán csillagképben jár, így a szeretet állapota (a puszta életörömtől kezdve a szerelem, a szeretettel alkotás, a társaink és önmagunk szeretete mind ide tartozik) van jelen, majd 13 óra után átlép a Szűz csillagképbe, így új kezdetekről, a múlt rendezéséről, belső, lelki munkákról szól a nap többi része.


A Vénusz ma lép a Rák csillagképbe, hangsúlyossá kezd válni a szeretettel való megnyílás, a befogadó szeretet. A Rák, mint saját belső templomunk, az önazonosságról, lelki hazatalálásról szól.

 

Egyszerre hozza azokat a helyzeteket, amikor a lelkünknek jóleső dolgokra lehetőségünk lesz megnyílni (csak egy kis bátorság szükséges hozzá) és azokat a vizsgákat is, amikor a még bennünk lévő bizonytalanságok kitükröződéseként olyan helyzetekkel találkozunk, amit nem jó befogadnunk, hiszen ez esetben igaz önvalónkat veszítenénk el.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X