Heti prognózis: Új hét veszi kezdetét az újholdban

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Augusztus 21-én, Hétfőn:
Egész napunkat az Oroszlán havának második Újholdjának erőterében tölthetjük. Most a Hold, harmonikus fényszögei és az Oroszlán Nap – Kos Uránusz trigonja, intuitív be – és meglátásokkal tudja segíteni tevékenységeinket, illetve jövőbeni terveinket. Amire figyelnünk érdemes, az a tűz energia túlsúlya, amelyet a mai nap folyamán fokozottan érezhetünk. Megnyilvánulási formái a düh, az indulat és a harag, melyeket keserű, hűtő italokkal, illetve szélsőséges esetekben has hajtással tudunk rendezni, csillapítani. Későn este önérzetünk jelölője átlép a Szűz zodiákusba, így a tűzből, földbe változik önérzetünk energetikája.

Augusztus 22-én, Kedden:
Reggeli jóga gyakorlatainkba iktassunk emésztést segítő gyakorlatokat, amelyek segítenek feléleszteni emésztésünk tüzét. Ilyenek a kobra, a felemelő gyomorzár gyakorlatok. A gyomorban megjelenő savas érzeteket, a koriander, édeskömény főzetével tudjuk harmonizálni. Az Oroszlán Mársz – Nyilas Szaturnusz trigonja segít befejezni, elhalogatott dolgainkat. Jól tesszük, amennyiben hallgatunk az “Idő Urának” szavára. Este zavaros önérzetünk kapkodó megnyilvánulásait tapasztalhatjuk meg, ezért inkább fogjuk rövidre napunkat és térjünk mihamarabb nyugovóra.

Augusztus 23-án, Szerdán:
Éjfél után nem sokkal lép át, a Nap, a Szűz jegyébe. Tudatunk precíz, analitikus, rend-szerető (rend-szerező) oldalát tapasztalhatjuk meg az elkövetkezendő harminc napban. Délelőtt nehézkesen fordulatos élményekkel találkozhatunk, amelyeket a legegyszerűbben, az étkezésünkkel tudunk egyensúlyban tartani. Lehetőleg tartsunk mértéket étkezésünkben. Rágjuk meg jól a falatokat, így elkerülve a mohó sietséget. A Nyilasban álló (stacioner) Szaturnusz, élethelyzetünket megrekesztve mutathat rá sorsunk lényegi feladatára.

Augusztus 24-én, Csütörtökön:
Hajnalban jegyet vált a Hold. Önérzetünk energetikája mostantól levegős oldalát mutatja. Gyakorlatainkban érdemes statikus elemeket is beiktatni, így a légzés áramlásán keresztül megfigyelhetjük érzelmi mozgatottságunkat. A nap folyamán kulminál a Rák Vénusz – Kos Uránusz kvadrátja, így tapasztalhatunk a család tagjai részéről váratlan húzásokat. Lehetőség szerint figyeljük meg a felmerülő sérelmeket, hogy azokat tudatosítva, semlegesíteni tudjuk a mérgező tüzes – vizes savakat.

Augusztus 25-én, Pénteken:
Reggeli ébredésünkkor fogyasszunk éhgyomorra meleg citromos vizet, így semlegesítve a savas mérgeket. Szerencsés módon intézhetjük ma dolgainkat, ügyeinket. Tevékenységeinkhez kaphatunk segítséget, illetve lehet, hogy nekünk is segítenünk kell a hozzánk fordulóknak. Vállaljuk fel a “ránk mért megbízást”. Erőnlétünkre sem lehet ma panaszunk. Az igazán komoly erőket, a kölcsönös együtt működésekben tapasztalhatjuk meg igazán.

Augusztus 26-án, Szombaton:
Reggel ébredjünk korán, így üdvözölhetjük, az Oroszlán jegyébe lépő Vénuszt. Érzelmeink mostantól tüzes erővel áthatva, nagyvonalú, királyi/királynői arcát mutathatja. Délelőtt a Skorpió jegyébe lép a Hold. Önérzetünk vizes, kicsit depressziós hozzáállását feszült, belső állapotként érezhetjük, hiszen érzelmeink jelölőjével kvadrátba kerül. A nap folyamán még szembesülhetünk kritikus megjegyzésekkel, amely kiválthatja belőlünk az említett sérelmeket. Természetesen tudnunk érdemes, hogy a belül lévő feszültség függvényében reagálunk a külvilág történéseire!

Augusztus 27-én, Vasárnap:
Idő és térélményünk harmonikus kapcsolódása segíthet megérteni életünk folyamatának eseményeit. A Mérleg Jupiter – és a Nyilas Szaturnusz szextilje, az elkövetkezendő napokban, egy nem túl gyakori fényszögkapcsolattal támogatja életünket. Jó sugallatokkal lehetünk rajta az eseményeken. A mai napon direkt mozgásba indul a Szaturnusz, így sorsunk eseményei mostantól előre irányba indulhatnak. Jó, ha rajta vagyunk az idő folyamán! Forrás Hajnalfénye

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X