Színhoroszkóp- így kapcsolódnak a színek a lelkedhez! Nézd meg mit árulnak el rólad!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Minden csillagjegynek van egy saját színe, ami rá jellemző, ami védelmet, energiát biztosít, és arra bátorít, hogy kitűnjünk a tömegből, egyedivé váljunk.

 

 

Kos

A domináns bolygó a Mars. A Kos csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: bátorság, lelkesség, tüzes jellem. Ezért a Kosok színe a vörös. Ha ezt a színt viselik, energikusak, optimisták lesznek, és a környezetük is megtapasztalhatja, hogy mennyire tehetségesek és bátrak.

Bika

A domináns bolygó a Vénusz. A Bika csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: harmónia, érzékiségek, szeretet kinyilvánítás. A Bikák színe az ég kékje. Ha ezt viselik, nőni fog az energiaszintjük, az optimizmusuk.

Ikrek

A domináns bolygó a Merkúr. Az Ikrek csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: dinamizmus, intellektualizmus. Az ő színűk így a sárga. Érdemes ezt a színt viselni, mert ezáltal megnő az önbizalmuk, és sokan azt fogják gondolni, hogy ez az ember tudja, hogy mi a célja az életben.

Rák

A domináns égitest a Hold. A Rák csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: érzékiség, érdekes személyiség, őszinteség. A Rákok színe a szürke, így ha ilyen ruhákat viselnek, növelik az önbizalmukat és az energiaszintjüket.

Oroszlán

A domináns égitest a Nap. Az Oroszlánok pozitív tulajdonságai: magas az önbizalmuk, nemes emberek, méltóságteljesek, bőkezűek, tiszteletreméltók. Az Oroszlánok színe a narancssárga. Ez a szín viselése az Oroszlánokat kiemeli, nem lehet elmenni mellettük, hogy ne vennénk észre őket. Ugyanakkor gyógyító hatása is van a narancssárga színnek.

Szűz

A domináns bolygó a Merkúr. A Szüzek pozitív tulajdonságai: motiváltak, okosak, érzékiek, dinamikusak. A színük pedig a zöld. Ha optimisták, energikusak akarnak lenni a Szüzek, viseljenek zöld színű ruhákat.

Mérleg

A domináns bolygó a Vénusz. A Mérleg csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: kiegyensúlyozottak, nyugodtak, elővigyázatosak, igazságosak. A színűk pedig az ég kékje. Ha ezzel a színnel veszik körbe magukat, visszatér az optimizmus, az életöröm az életükbe, amivel másokat is lenyűgöznek.

Skorpió

A domináns bolygó a Mars és a Plutó. A Skorpiók pozitív tulajdonságai: akaraterő, temperamentumosság, dinamizmus, lobbanékonyság. A Skorpiók színe a vörös. Ha ebbe a színbe bújnak bele, büszkének érezhetik magukat.

Nyilas

A domináns bolygó a Jupiter. A Nyilas csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: nyitottak, könnyen barátkoznak, érzékenyek, kíváncsiak. A színük a bíborvörös. Ha ezt a színt viselik, újra optimisták lesznek.

Bak

A domináns bolygó a Szaturnusz. A Bakok pozitív tulajdonságai: igazságosak, elővigyázatosak, határozottak. Az ő színük a zöld. Ha ilyen színbe öltöznek, jól fogják érezni magukat, harmónia veszi körül őket.

Vízöntő

A domináns bolygó az Uránusz. A Vízöntő csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: önzetlenség, bátorság, forradalmárok. Az ő színük a kék és a zöld. Ezek a színek visszaadják az optimizmust, az energiát.

Halak

A domináns bolygó a Neptunusz. A Halak pozitív tulajdonságai: érzékenyek, intelligensek, kedvesek, jószívűek. Az ő színük a lila. Ha ezt a színt viselik, vonzóbbak, elragadóbbak lesznek.

Internet (forrás)

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X