Heti prognózis (2017.08.14-08.20.): Érzelmi területeink megnyílnak

Hétfő (14-én):

 
ezen a héten érdemes érzelmi életünket szemlélni. A Rák Zodiákusban haladó Vénusz, igencsak megmozgathatja érzelem világunkat, a család tekintetében. Kérdésekkel előzhetjük meg, az indulatokat. Bátran kérdezzünk rá magunkban, a felmerülő düh, valóságos mivoltára: van e formája, színe, szaga, íze. Amennyiben nem tudjuk érzékszervi tapasztaláshoz kötni érzelmi kibillentségünket, úgy beláthatóvá válik, annak valótlansága. Segítségünkre lesz ma ebben, a Bika Hold, Szűz Merkuriusz harmonikus fényszöge, mely a racionális alapok megtartásában segít.

Kedd (15-én):

 
Hajnalban álmodhatunk hatalmi és anyagi konfliktusokkal. Az Oroszlán Nap – Bika Hold kvadrátja, önérzetünk torzult működésében nyilvánulhat meg. Reggeli jóga gyakorlatokkal tudjuk helyreigazítani önbizalmunkat. Végezhetünk egyensúlyozó gyakorlatot, oroszlánszáj és tehénszáj testhelyzeteket. Érzelmeinket továbbra is tartsuk éber figyelmességünk fókuszában, hiszen felforgató családi események indíthatnak bennünk dühös folyamatokat.

Szerda (16-án):
Reggel fogyaszthatunk gyomorerősítő és emésztés javító meleg folyadékot, főzetet. A bazsalikom és a szurokfő áztatmánya, helyre teszi emésztési nehézségeinket. Reggelizzünk egyszerű, de tápláló ételt. Napközben kerüljük a zavaros fecsegést, a bizonytalan eredetű táplálékot, illetve a bizonytalanságot.

Az Ikrek Hold – Halak Neptunusz kvadrátja hajlam szerint ebbe az irányba terelheti egónkat, ha nem vagyunk résen!

Csütörtök (17-én):
A Rák Vénusz – Mérleg Jupiter kvadrátja az említett érzelmi feszültségbe egy új elemet csempészhet be, amely az igazságtalanság és az erkölcstelenség képében jelenhet meg környezetünkben. Intuitív ötletek segíthetnek a józanság határain belül maradni. Késő délután önérzetünk jelölője a Hold, hazatér otthonába, a Rák jegyébe.

Mostantól az említett érzelmi feszültséget, bőrünkön is érzékelhetjük. A bazsalikom főzete és a kerék testhelyzet segíthet rálátni a konfliktusokra és azok megoldására.

Péntek (18-án):
Reggel, a Nap előtt ébredve végezzünk jóga gyakorlatokat, illetve légző gyakorlatot. Így tudjuk megtartani egyensúlyunkat a nap folyamán. Lehetőleg ne terheljük túl emésztő rendszerünket nehéz ételekkel és túlevéssel, mert könnyen mérgezéses tünetek jelentkezhetnek. A Rák Hold – Bak Plútó szembenállása felerősítheti az elmúlt napok érzelmi kilengéseit. Ne nyújtsuk hosszúra az esténket.

Szombat (19-én):

 
Reggeli jóga gyakorlatainkban végezzünk egyensúlyozó testhelyzeteket, illetve kerék és kobra gyakorlatokat, a mérgek eltávolítására. Egész napunkat heti érzelmi feszültségeink visszatérésének következményeivel tölthetjük. Étkezésünkkor kerüljük a túl sok és túl fűszeres ételeket. Fogyasszunk keserű, hűtő italokat.Este jegyet vált a Hold, így önérzetünk kikerülhet a sérelmek dagonyájából.

Vasárnap (20-án):
Az Új Kenyér ünnepének napján, lehetőségünk nyílik, az elmúlt hét problémáit rendezve, lezárni azokat. Az Oroszlán Mársz – Mérleg Jupiter szextilje, harmonikus cselekvésre, segítőkész megnyilvánulásokra invitálja akaratiságunkat. Éljünk a felkínált lehetőségekkel, hiszen ezek most ünnepien gyümölcsözőek tudnak lenni.

 

Használjuk ki magasztos pillanatokat, készülve ezzel a holnap esedékes Újholdra, amely az Oroszlán havában a második lesz.

forrás Hajnalfénye

loading...
- X