Negatív energia kiváló ellenszere

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha nagyobb teret, lakást, akár kisebb szobát szeretnénk tisztítani – negatív hatásoktól, akkor legcélszerűbb, hogy tömjénnel tegyük meg. Ez az egyik leghatékonyabb módszere az otthonunk kitisztításának, energetikai szempontból.

A tömjén hatása

A TÖMJÉN Európában, Ázsiában és Afrikában az egyik legismertebb és legkeresettebb füstölőanyag már évezredek óta, nem véletlenül alakult ki az ún. tömjénút, mellyel az Arab-félsziget déli részéről Közel-Keletre, majd onnan Európába és Ázsiába vitték a karavánok a fejedelmi füstölőanyagot. A három napkeleti bölcs is három ajándékot vitt az újszülött Jézusnak: az arany a királyságot vagy a gondolkodást szimbolizálta, a mirha az emberi jótetteket, a tömjén pedig a szentséget, az Istenhez szóló imádságot és szeretni akarást, hiszen a tömjént a koronacsakrához, az isteni tudatossághoz társítják.
A tömjén az egyik legjobb tisztító és védelmező füstölőanyag, mely a negatív gondolatok ellen is védelmet nyújt. Békét és harmóniát teremt, elűzi a rossz és negatív gondolatokat, és megóvja a házat a rosszindulatú energiáktól, ezen kívül pedig hozzásegít az eksztázishoz, a víziókhoz és tisztítja az aurát is. Ezért kitűnően alkalmas olyan terekbe, ahol hipnózissal, gyógyító eljárásokkal, jógával, meditációval, mágiával vagy jóslással foglalkoznak.
Az 1. osztályú tömjén gyantaszemei nagyobbak, tisztábbak, ezeket általában kézzel válogatják míg a különböző helyekről származó tömjének illata igen eltérő, de szellemi-energetikai hatásuk lényegében ugyanaz.

Az ember az idők kezdete óta füstöl. Tette ezt az istenek kiengesztelésére, a vallási rítusok részeként, gyógyításkor, zsúfolt városrészek szagtalanítására, a templomok és az otthonok fizikai és szellemi szinten való megtisztítására. Évezredekben lehet mérni a füstölés történetét, mely az ókori Egyiptomtól az ősi kultúrákon keresztül egészen napjaink ajtajáig ível. A különböző fák gyantái, balzsamai, mint tiszta, füstölni való alapanyagok rendkívül keresett árucikkek voltak már az ókorban is. A tömjén és a mirha pedig olyan értékes füstölőanyagnak számított, hogy az újszülött Jézusnak szánt ajándékok között volt a helyük, mégpedig az arany mellett. A füstölőket nem csak a kínai, japán, tibeti, indiai kultúrákban, vagy akár az indián sámánisztikus hagyományokban használják most is napi szinten, hanem a keresztény vallás szertartásaiban is fontos szerepet tölt be a mai napig is. Az újkor embere is átérzi a füstölés misztikumát. A füstölőrács használata, melyen egy teamécses segítségével valódi, tiszta növényi alapanyagokat füstölhetünk el, ezt a tradíciót hozza vissza a modern kor emberének mindennapjaiba. A füstölőrácsos edénynél a teamécses fölé egy sűrű fémrács kerül, melyre a tiszta, elfüstölésre szánt alapanyagok kerülnek. A rács és a mécses lángja közötti ideális távolság kb. 7-9 cm, mely egyenletes füstölést biztosít, ekkor ugyanis az alapanyagok harmónikusan izzanak, könnyed füsttel adják át lényegük legjavát a légnek. A füstölés így tiszta, természetes módon megy végbe, és egyáltalán nem zavaró a mai kisebb légterű helyiségekben sem.

Több száz fajta minőségi, prémium kategóriás és mindenekelőtt tiszta alapanyagot kínálunk azon vásárlóink számára, akiknek fontos a nyomon követhetőség, a tisztaság és a szellem dícsérete. A valódi növényi alapanyagok között megtalálhatjuk a

– gyantákat ( különféle tömjének, a földelő mirha, a tiszta illatú világos kopálok, a fűszeres illatú sötét kopálok, a meleg gyümölcsös sandarak, a frissítő, citrusos dammar, a balzsamos sztórax, a fűszeres opoponax )

– gyógynövényeket, fűszereket, szárakat, leveleket ( eukaliptusz, kámfor, zsálya, citromfű, orbáncfű, vasfű, tulsi, hegyi balzsam )

– fákat, gyökereket ( vörös és fehér szantálfa, gyömbér, örvénygyökér, angelikagyökér, cédrusfa, borókafa, tölgyfakéreg )

– virágokat, terméseket ( borókabogyó, csillagánizs, levendulavirág, rózsaszirom, narancsvirág )

Az alapanyagokon túl több száz féle előre összeállított keverék is megtalálható kínálatunkban, melyek egy-egy tradícióhoz, hagyományhoz, szertartáshoz vagy energiaminőséghez tartalmazzák harmónikus egységben az alapanyagokat. Ilyenek például a templomi törmjénkeverékek, a 12 féle arkangyalkeverék, szerelmi keverékek, mágikus keverékek, az elemek, évszakok és égitestek keverékei, vagy akár a csakrakeverékek.

Forrás saját + http://florasense.hu/

Facebook hírek: Ezoteria Extra

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
- X