Kerüld el a rád jellemző betegségeket!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Amennyiben jól éljük az életünket, nem lesz baj az egészségünkkel. Ha az életünk valamelyik területén megbomlik a harmónia, a belső problémáink fizikai síkon előbb-utóbb betegségben jelennek meg. Természetesen meg kell gyógyítani a betegséget, de fel kell deríteni és megoldani a lelki okait.

Számold ki, melyik személyiségtípushoz tartozol. Egyenként add össze a születési dátumod vagy használd a számmisztikai kalkulátort, amit internetten megtalálsz.tiger-1057575_960_720

 

 

Példa: 1976.07.18. = 39 = 12 = 3

Sorsmisszió 1
Szívpanaszok, agyérgörcs, gerincproblémák, magas vérnyomás, szembántalmak, hajhullás. A hajhullás minden más számú férfinél is azt jelzi, hogy erős anya, vagy egy erős nő van a közelében. Ne légy tökéletességmániás, ne akarj túlzottan teljesíteni, ne szenvedj megfelelési kényszerben, ne vedd túlságosan a szívedre a dolgokat, férfiként ne hagyd leuralni magad, nőként ne akarj uralkodni!

Sorsmisszió 2
Gyomorproblémák – ha valamit nem tudunk elfogadni, megemészteni -, bélproblémák, nőknél a női szervek: mell, méh, öl, hónalj, és a vizesedés. (A páros szervek betegségei és a karikás szem mindig párkapcsolati problémára utal.) Ne aggódj, ne szorongj semmi miatt, ne akarj birtokolni, ne légy féltékeny, ne légy kishitű, ne légy bosszúálló, ne akard, hogy mindenki szeressen, férfiként légy határozott, vállald a felelősséget, nőként légy befogadó, együttműködő.

Sorsmisszió 3
Légző – és mozgásszervek, mozgató idegek, bélrendszer, érzékelési szervek, idegrendszeri problémák, hipochondria, pánikbetegség, balesetek. Ne légy szétszórt, ne hajtsd túl magad, ne idegeskedj, ne kapkodj, ne akarj mindig megfelelni a külvilág elvárásainak, időben kapcsolj vissza, relaxálj.

Sorsmisszió 4
Ízületi fájdalmak, reuma, köszvény, valamint a csontrendszerrel és a gerincoszloppal kapcsolatos betegségek. Ne szorongj attól, hogy nem vagy tökéletes, ne légy túl kritikus, ne lásd meg mindenben és mindenkiben a hibát, ne légy makacs, merev, lásd meg a pozitív dolgokat az életben!

Sorsmisszió 5
Máj, artériák, emésztő mirigyek, hasnyálmirigy, miómák, ciszták, daganatok, magas vérnyomás, cukorbetegség, kövérség. Ne ess túlzásokba, ne a táplálékkal pótold a szellemieket, ne légy rosszmájú, ne emészd magad, ne légy túl független, ne érezd úgy, hogy nem szeretnek eléggé, ne félj az érzelmektől…

Sorsmisszió 6
Vese, petefészek, női szervek (férfiaknál prosztata), pajzsmirigy, mandula, bőrbetegségek, a páros szervek megbetegedései. Ne aggódj, az anyagi és érzelmi biztonságod és semmi miatt, ne akarj birtokolni, ne légy féltékeny, ne legyenek negatív gondolataid, önelfogadási problémáid, ne szólj bele mások életébe, ne várj vissza, ha segítesz, férfiként légy határozott, vállald a felelősséget.

Sorsmisszió 7
Meszesedés, kövesedés, sorvadások, törések, szűkületek, bőr problémák, fülproblémák, mozgáskorlátozottság, a térd, az alsó lábszár és a gerinc problémái. Ne légy makacs, merev, rugalmatlan, ne légy maximalista, pesszimista, ne menekülj a magányodba, ne félj önmagad szeretni, ne félj kimutatni az érzelmeidet szeretteid és mások felé.

Sorsmisszió 8
Fogak problémája, orr, epe, vér, izom, gyulladások, pattanások, láz, égési sérülés, allergia, impotencia, meddőség, nemi betegségek, vérszegénység, szenvedélybetegségek. Ne légy túl erőszakos, szenvedélyes, ne légy a végletek embere, ne akarj uralkodni, ne akarj mindig (nagyon) jól járni, ne harcolj mindig, mindenkivel.

Sorsmisszió 9
Szenvedélybetegségek, drog, alkohol, gyógyszerfüggőség, vízháztartás, depresszió, allergia, mérgezések. Ne légy túlérzékeny, ne láss mindent rózsaszínben, ne légy tökéletesség mániás, ne menekülj a realitások, a földi feladataid elől, ne kerüld, hanem vállald fel a felelősséget és a konfliktusokat.

Kiss Zoltán Zéró írása

 

Bővebb információ:
http://kulcsazelethez.hu/

További érdekes Facebook hír: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
- X