Április 16-18: Érzelmi és Tudati összhang!

Az elkövetkező napok összefoglalója:

Kedden: A Vénusz a Halakban jár, a Holdtól 4.házban, a Nap pedig a Kosban halad, a Holdtól 5.házban, együtt az Uránusszal, és a retrográd Merkúrral.

17883908_1401464743278684_2708164477778671874_n

Vasárnap a nap Skorpió részében, figyelmünk magunk felé intenzívebb, mivel a Merkúr retrográd mozgása olyan helyzeteket eleveníthet fel, ahol ha tudatlan is de olyan döntéseket hozunk, olyan helyzeteket választunk, melyben kicsit izolálódunk, mert itt az idő érzelmi és tudati részünket egyesíteni, nem egymással szemben működtetni.
Ezt viszont csak akkor vagyunk képesek meglépni, ha több időt adunk Önmagunk számára, befeléfigyelésnak adjuk a fő hangsúlyt.

Este a Szaturnusszal való kapcsolódása hiedelmeink erősítheti, de próbáljunk arra koncentrálni, hogy a legősibb mindenek között az elfogadás és szeretet útja, mely egyben egyenrangúságunk kulcsa is.
A Hold a Szaturnusz és a Plútó között több olyan helyzetet fog teremteni, ahol hitrendszer kerül megméretésre, különféle konfliktusokat eredményezve…. Tétje, hogy mennyire vagyunk szabadok úgy a magunk útját járva….

Hétfőn még ennek a belső tisztulásnak következményeiként fontos információkat fogunk belső lényünktől kapni, mely olyan szertartásokra gesztusokra emlékeztet, melyek a valódi utat szellemi fejlődésünkhöz fogják megvilágítani.
Gyökere hitünknek, szellemünknek, apai felelősségünknek most könnyebben tud mutatkozni…
A Vénusz hatása alatt a Hold a Plútó energiáit erősebben hordozza, indulatokat, s olyan érzéseket generálhat, melyben erősebbé válhat bennünk a harc igénye, de elsősorban, azzal, ami bennünk, hitetlenségünkkel, elnyomottságunkkal kapcsolatos.

Kedden még vénuszi energiában van a Hold, rámutatva hol, miképp van szükség intimitásunkkal, érzelmeinkkel békésebb kapcsolatban lenni. S, azt is láthatjuk, hogyan tudjuk magunkat felvállalni!
Sokak számára kapcsolati nehézségek oldódhatnak döntések, vélemények kimondása, álláspontok tisztázása által, mert nem tudjuk kikerülni, hogy választott irányunkat egyre jobban, érthetőbben akarjuk képviselni. Estefelé az Uttarashadába lép a Hold, mely a Nap hatását erősíti, mely a fényt, erőt segít magunkban felfedezni, mely emeli rezgésünket, s teszteli meggyőződésünket….
Ha Napok akarunk lenni, meg kell tanulnunk, hogyan kell egymás testét, lelkét, szellemét melegíteni.
Szeretettel Csom Mari – Átjárók –

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X