5 Brutális igazság a Szűzről!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az asztrológia kérdését mindig óvatosan közelítettem meg mint szűz jegyű, de soha nem tulajdonítottam neki hatalmas jelentőséget. Egyébként is, aki valamilyen csillagjegyben született mi köze a valósághoz?

Mondhatsz bármit az asztrológia jegyek hitelességéről – engem nem lehet – vagy nehezen lehet meggyőzni…Néhány dolog, ami átfogóan jellemzi a szűz jegyet. Sokan úgy tekintenek a szüzekre hogy nagyképűek, prűdek, unalmasak, de ennek köze nincs az igazsághoz.

16265214_668829053299344_4657672533231985240_n

5 brutális igazság a szűzről:

  1. jó ha van terv, beleszeretsz szűzbe tudnod kell róla, hogy nem kapkodja el a dolgokat. Minden eshetőséget figyelembe veszünk, tervet készítünk – onnan indulunk. Sokan úgy tekintenek erre mintha: le lennénk ragadva, rugalmatlanok lennénk, de mi ezt úgy hívjuk felkészültek vagyunk. Igen, a rák spontán! Ezért engedd meg neki, hogy megtervezze az utat és felkutassa, hogy hol tudunk megállni: étkezni és beiktassunk néhány praktikus szállás lehetőséget, stb-stb…
  2. Különc lények vagyunk, ha van egy dolog amiben szűz jegy jó, részletek. Aprólékos részletek az életterünk. Szellemileg szárnyaló típus. Agyalgatás nem áll távol tőle. Minden egyes részletet befogad maga körül, aggódás az élete, vagy azért mi lesz munkájával, vagy azért éppen mit készítsen vacsorára, a családnak! De szűzként nem hagyom kiüljön az arcomra, pókerarc jellemez. A részletorientálságunkból fakadóan oda tudunk figyelni dolgokra, és szívesen meghallgatunk másokat is. Mert mi valójában meghallgatjuk azt amit mondasz,s nemcsak arra várunk, hogy befejezd amit mondasz.
  3. Lojálisak vagyunk, hogyha szűz bízzik benned, ez hosszadalmas idő. Teljes szívvel ott vagyok ahol kell. Számomra nem meglepetés az, hogy a barátaink többsége olyan, akivel több mint 20 éve vagyunk együtt. Nem kötök könnyen barátságokat, de azok, akik megmaradnak, igazán megismernek egyéletre szóló barátság kötődik köztünk!! 🙂
  4. Gyakorlatiasak vagyunk, lehet az egész tervezésen, részletorientáltságon múlik, de ha lényeg, hogy a szűz  jegy, a leggyakorlatiasabb az összes csillagjegy közül.
  5. A szerelemben válogatósak vagyunk, egyben kritikus szellemű. Többször mondták nekem, hogy a túlmagasak az elvárásaim. A szűzek Mindenkivel szemben kritikusak, de leginkább saját magukkal szemben. Eltart egy ideig hogy beleszeretünk valakibe? De ha ez megtörténik hosszú távú kapcsolat lesz, futó kapcsolatba nem bonyolódunk. Minden jegy közül, nálunk a legkisebb esélyes az egyéjszakás kalandnak. Lehet hogy szimbólum a szűz ne vezessen félre mélyérzésűek vagyunk. Tekints áldásként arra ha elfogadunk úgy ahogy vagy…!

További érdekes hírek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás

Minden jog fenntartva

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X