5 Brutális igazság egy Oroszlánról….

Oroszlán vagyok hallgasd az üvőltésemet 🙂

digital-2021644_960_720

Senki sem fog azzal vádolni, hogy én félénk vagyok, ha megteszi akkor pillanatok alatt helyreraknám. Hívjuk ezt egészséges önbizalomnak, vagy egónak! Legyél szava hihető és akkor hűséges társaddá válok…. 🙂 Ha őszinték akarunk lenne van pár dolog, amit tudnod kell ha oroszlán csillagjeggyel randevúzol. Az oroszlán a csillagjegyek királyaként tartják, uralkodó bolygója a Nap, ami az univerzum központja. Milyen is egy oroszlán nő? Figyelmet, elismerést és tekintélyt, tiszteletet követel. Intelligens, éles eszű – elméjű, kreatív, és lelileg van tartása, akár erős is. Bajtársi képessége kimagasló. Fontos hogy tiszteljék erejét – éles eszűségét.

Leggyorsabb út Hozzánk, vagyis a szívünkhöz vezető út,  ha megérted az elménket, tudatunkat.

5 legfontosabb jellemzője:

  1. Az oroszlán makacs jegy, de inkább sokkal inkább eltökélt. Az oroszlán egy stabil tűz jegy, ami azt jelenti büszke és gyakran egy kicsit makacs és önfejű. Keressük a stabilitást és nem szeretjük az ellenállást. Természetesen lehetnek nézeteltérések de ha ez a helyzet akkor figyelj arra hogy a dolgokat kedvesen ítélkezésmentesen juttasd kifejezésre, máskülönben kihozol minket a sodrunkból. Hogyha zaklatottak vagyunk, adj teret és időt, lenyugodhassunk, elcsendesedjünk, Ne mondd azt: ” Nyugodj meg ! ” Mert ez minket feldühít 😀
  2.  Van egy kis egónk. A magabiztosságunk – érző szívet takar. Az oroszlánok nagyon szeretik elkényeztetik őket, dícsérjük: kreatívitásukért. Ez azt jelenti, hogy randevú kapcsán rajongásodról kell biztosítonod őt 🙂 Úgy nyerhetsz meg minket, ha szereted az egyediséget, különlegességet, amivel rendelkezünk. (ahogy élünk és létezünk).
  3. Játékosak vagyunk és szeretünk különleges programokat szervezni. Az oroszlánok viccesek, humorsak, mókásak és nagyon figyelmes jegy, ártatlan módon szeretnek viccelődni. És szeretünk húzni téged, hogy megmosolytassunk 🙂  Szeretünk ugratni és kötekedni is, ami oroszlán egyik fő jellemvonása! Tehát türnöd kell viccelődést. Átlátunk a hazugságaidon. Meg se próbáld, ha dícsérsz minket, mert a  hamissággal és játszadozással nem mész semmire. Átlátunk a szitán. Ezért sose színlelj, inkább azzal töltsd az időt, hogy kijejezésre juttasd a rajongásodat irántunk és érd el azt, hogy különlegesnek érezzük magunkat melletted. Ha nem vagy őszinte azt 1 km-ről megérezzük.
  4. Nincs időnk a nyafogókra. Egy oroszlán mindig éles eszű – mókás – közösség életet él, legtöbbször egy olyan férfire vágyik, aki kihozza belőle a maximumot! Te bizonytalannak tűnsz és nem vagy biztos magadban az lehangol minket. Ne követelőzz, ne légy ragaszkodó, hagyj nekünk kellő szabadságot, és ne akarj mindent irányítani. Ne legyél ragaszkodó. Mert ha ilyen vagy, Úgy felfalunk és végén kiköpünk, ami oroszlánhoz illő 😀
  5. Adj teret nekünk. Az oroszlán nők függetlenek, és épp olyan férfira vágynak, aki épp olyan független szellemiségek, mint ők. Arra vágynak hogy a társuk vezesse őket, de ne uralkodjon rajtuk. Döntésképességed kifinomult és magabiztos legyen, nem utolsó sorban önálló legyél. Ha egy oroszlánnal akarsz randizni légy független és stabil, ellenkező esetben – bizalmuk elfogy… Ha túl sokáig figyelmen hagysz Minket – akkor eltávolódunk, és megsértődünk, büszkeségünk sérül. Egy oroszlán mindenkor büszke, és domináns.

További érdekes hírek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás

Minden jog fenntartva

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X