5 Brutális igazság egy Kosról

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A kos csillagjegyről, először dióhéjban:

 

Kos: tüzes jegy, egoista, kalandvágyó, könnyen elunják magukat, látják a globális világot, agresszív és aktív. Szenvedélyes jegyről van szó. Izgalommal tölti el az élet. Öntudatos szellemiségű. Türelmetlen, és szükségünk van a szabadságra.

 

 

Beleszerettél egy kosba, isten kegyelmezzen neked. Csak viccelek 🙂 Szenzációsan szerethetőek vagyunk – Amikor szeretünk akkor rád fókuszálunk!

Néhány dolgot kell tudni velünk kapcsolatosan mi vagyunk teljes zodiákus legjobb, legkiemelkedőbb alakja.

 

 

A kos mélységei 5 pontban összefoglalva:

 

  1. Mi tüz jegy vagyunk, ne érjen téged meglepetésként. Ha besétálunk egy szobába energikusak vagyunk, aktívak, a szoba megtelik az energiánkkal. A hangulatunktól függ. Azok a típusúak vagyunk, akiket szeretsz buliba hívni, kiválóan megszervezzük, hogy az összejövetel jó hangulatúra sikerüljön. A negatív oldalunk mégis az, hogy gyorsan dühbe gurulunk :)! Temperamentumos jegy.
  2. Van egónk. Ami biztos az biztos egoisták vagyunk!! 🙂 Kos nőként olyan emberekre van szükségünk – akik egyben táplálják egónkat, amikor arra van szükségünk, ugyanakkor alázatra is intenek. Sok sikert ehhez 🙂
  3.  Kalandvágyóak vagyunk, szinte mindent kipróbálunk, bátorság és vakmerőség jellemez Ha elsőre Valaki nem szimpatikus soha többet nem próbáljuk megismerni.
  4. Könnyen megununk dolgokat. Ha nem foglalsz le minket, nem tartasz velünk, nem jó a szerelmi élet veled, akkor továbblépünk. Udvarian ezt tudomásodra juttatjuk, hiszen – illemtudóak, őszinték vagyunk. De gyorsan továbblépünk, ha te nem kötöd le figyelmünket.
  5. Szeretjük látni a globálisan a világot. Átfogó képet mindenről. Apró részletek nem érdekelnek, megoldjuk azokat is ha kell, de nagy célokat látjuk elsődlegesen, és azt, hogy mi kell ahhoz munka 100%osan el legyen végezve.

További érdekes hírek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás

Minden jog fenntartva

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X