5 Brutális igazság Rákról – Rák tollából

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ami a csillagjegyeket illeti a rákokról az a hír járja hogy érzékenyek és érzékiek, nem utolsó sorban: szava hihetőek. De sokkal több van bennünk, főleg akkor család és párkapcsolat jön a képbe.

Ha szerelemről van szó, rákok legédesebb emberek, vagy legőrültebbek is egyben.

Jöjjön az az 5 pont, amely érzékelteti a rákok valódi énjét, ha párkapcsolatba lépsz-kerülsz velük, segít hogyan is viszonyulj majd hozzájuk:

  1. Túldimenzionálja az életet. Túlkomplikálja – agyalás művészete ráké. Képzeld el milyen az amikor randira hív egy pasi akit már ideje kiszúrtál magadnak, és csak azzal töltöd az időt, analizálod őt, elemzed, és túlértékeled a helyzetet. Néha azt se hallod meg amit mond neked. A flörtölés egy rákkal, vagy rendkívül izgalmas vagy rettenetes – végletekig nyúló.
  2. Hangulatváltása nagyon szélsőséges. Nehezen viseljük azt ha érzékeny lényként tekintenek ránk, ha bár van a dologban némi igazság.  Ha egy rák sértve érzi magát, zaklatott és megbántottak, azt te is érzed: vagy visszavonul, behúzódik a páncéljába, vagy pedig az ollóival előtör. De ne vedd a szívedre ez ösztönös reakciója, hogy megvédje magát attól, hogy lelkileg megsérüljön.
  3. Pokolian makacsok vagyunk, ha felidegesítesz akkor mi egy olyan erő vagyunk, akivel számolnod kell. S, ha vitára kerül sor te mindig veszíteni fogsz. Teljesen mindegy, hogy igazad van vagy sem, az ahogy megközelítesz minket fogja eldönteni, hogy közelebb engedlek-e magamhoz, vagy elzárkózom tőled…
  4. Mérhetetlen módon Családcentrikusak vagyunk, aminek megvan a jó és rossz oldala. Rákok tudják hogy a család és gyerekek mindenekelőtti, ha velünk randizol azt jelenti befogadlak, a családtagjaim közé fogadlak. Jobb, ha felkészülsz rá, hogy családomat is szeresd, mert különben esélyed se lesz nálam. Ha legközelebbi barátaimnak, családtagjaimnak fenntartásai vannak feléd, vagyis akivel randevúzom, akkor jobb, ha megbékélsz barátaimmal és családtagjaimmal is. Különben sok esélye nem lesz kapcsolatunknak!
  5. Mindent megtesznek a rákok, hogy boldoggá tegyenek téged. Ha szerelemben esünk csontig hatolóan érezzük. Mindent beleadunk a kapcsolatainkba – feltétel nélkül -! Annak ellenére, hogy néha túlságosan kitárulkozunk, túlságosan sokat adunk a másiknak. De ezeket nem bánjuk meg, mert ezek segítenek ahhoz önmagunkra találjunk, önmagunk lehessünk….

horoscope-644864_960_720

erdeti anyag: http://www.yourtango.com/

További érdekes hírek – https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás

Minden jog fenntartva

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X