Április 10-13: Telihold vibráló energiái

Április 10-13: Már érződnek a Telihold inspiráló vibráló energiai. Ugyan a retrográd Merkúr kicsit lassításra kényszerít az élet sok területén, de az Uránusz Nap együttállása viszont felvillanyozza a tudatunkat és lelkünket. Ennek a hatása érezhető lesz egészen 19- ig, de holnap lesz a csúcspontja, amikor a Hold is bekapcsolódik. Minden Telihold és Újhold erős energetikával bír, de most az Uránusz ezt még jobban kiemeli. Világosabban rálátunk az életünk folyamataira, tudatalatti impulzusok, felismerések, megértések jönnek csak úgy elő a semmiből.

Az Uránusz a szabadság, a kreativitás, hirtelen változtatások, az elektromosság jelképe is így ez nagyon tudja a tudati folyamatainkat befolyásolni. Erős impulzusok jönnek kapcsolati szinten, hisz a Mérleg Kos tengelyen történik a Nap és Hold násza.

anygal5658

Mérleg Hold, Jupiter együttállásban a kapcsolatok női oldala, az ezzel kapcsolatos hitek, hitrendszerek, valós és vélt igazságok kerülnek mérlegre, szembesülésre. A Kos Nap Uránusz együttállása durván megvilágítja azt, amiben a kapcsolat sántikál, mi az amiben változtatni kell. És megoldást is kínál annak, aki szembe néz vele és elfogadja a változást. Férfi és női szerepek tisztázását hozhatja ez a Telihold. Teljesen új alapokra helyezhetjük nézőpontunkat, világlátásunkat, hitrendszerünket, mert feldolgozási lehetőségeket nyújt nekünk. 10-én este figyeljünk oda álmainkra illetve ha van valami amire megoldást szeretnénk, akkor meditáljunk rá mert a megoldás érkezhet bármilyen formában.

A Hold Jupiter együttállása Plútó kvadrátban régi tudatalatti feszültségeket tud kioldani, felszínre hozni, és ezeket feldolgozni, álom vagy bármilyen más hatásban. Ez egy erősen gyógyító konstelláció is egyben, testi és lelki szinten. A Kos Nap, Uránusz Jupiter szembenállásával most erősen megnő az önérvényesítő hajlamunk, az igazságérzetünk, kevésbé viseljük el a korlátokat, több szabadságot követelünk magunknak, de ne felejtsük el, hogy a korlátok mindig bent vannak és nem kint. A külvilág csak egy tükör, ezért most jobb, ha bölcsen magunkba nézünk. Ha a belső korlátainkat, hiedelmeinket, függőségeinket felismerjük, akkor az kintről is el fog tűnni, hisz a Mérleg Kos Telihold belső Önmagunkhoz fűződő kapcsoltatunk tükrét mutatja meg nekünk. Nagy és kreatív energiákat tudunk most mozgósítani magunkban, így mindenki számára adott a kiteljesedés vagy beteljesedés. Mindenkinek ezt kívánom! Legyen így, most!

Clara Krull írása
Facebook Ezoteria Extra
loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X