A HÉT ÜZENETE (április 10-16): Egy kis lazítás, nevetés, jókedv most mindent megold!

Fontos kapcsolatok elmélyülnek, sokan együtt sírnak-nevetnek, a szeretet kötelékei megerősödnek. Szembe kell nézni azzal, amit elrontottál és megtenni mindent, hogy helyrehozd. Jó alkalmak nyílnak arra, hogy kiöntsd a szívedet és megkönnyebbülj.

17352251_1269146046455160_4302115943425769248_n

A hét eleje a szocializálódás jegyében indul. A hold már javában a mérlegben jár, ez is segíti a kommunikáció felélénkülését. Találkozók, családi ünnepek, partik várhatók, vagy egyszerűen “csak” összefutnak rég nem látott ismerősök, vagy olyanokkal találkozol, akikkel amúgy is – viszont most alkalmad nyílik arra, hogy közelebb kerülj valakihez, vagy több valakihez, aki fontos neked.

Ez a közelebb kerülés csak akkor történik meg, ha bevállalós vagy. Ki kell lépni egy kicsit a komfortzónádból, ennek most nagy lesz a jutalma, ha megteszed.

A hét közepén legjobb esetben a mélyülő kapcsolatoknak köszönhetően lesz alkalmad kiönteni a szívedet, és a benned lévő fájdalmat elkezdeni feloldani. Természetesen ahhoz, hogy magadat gyógyítsd, nem feltétlenül kell egy (vagy több) másik ember, de azért sokszor jól jön, ha valakivel meg tudod beszélni, hogy mit érzel, mi zajlik benned illetve hogy mit cipelsz magaddal a múltból. Sokszor nem is vagyunk tudatában, mennyi fájdalmat hordozunk tudat alatt… Minél többet sikerül ebből felismerni és elengedni, annál kevésbé fogod a fájdalmas helyzeteket a jelenben újrateremteni.

Legrosszabb esetben a kártya azt jelzi, hogy – ha a hét elején nem voltál hajlandó megtenni azt, ami a kényelmi zónádon kívül esik – azt tapasztalod, hogy bánkódhatsz az elszalasztott alkalom miatt. Van, akinek másfajta bánkódást jelent, de mindenképpen valami olyan, amit hagytál tönkremenni / elveszni, mert nem figyeltél oda. A Kelyhek Ötöse arra is figyelmeztet, hogy élj a jelenben, mert itt és most egy csomó dolog van, amiért hálás lehetsz! Ne azon bánkódj, hogy mit rontottál el a múltban, inkább tanulj belőle, bocsáss meg magadnak, engedd el és élvezd a jelent!

Különösen, hogy itt van a tündérkártyánk is, ami arra biztat, hogy nevess, örülj! Nézd csak meg jól a képet: alul az a térdre esett, bánkódó férfi, fönt meg a kacagó tündér, mekkora nagy kontraszt van a két kép között, igaz? Amit fönt látsz, arra vezet a szíved, ami meg lent van, az az egód akaratát jelképezi. Az ego mindig bánkódni akar, kell neki a dráma meg a fájdalom. Így érzi jól magát, ebből él, ettől hízik (legalábbis ha ego alatt azt értjük, amit én szoktam, vagyis a védekező mechanizmusokból épülő szerkezetet, ami helyetted él, de aki valójában nem te vagy).

Tehát meg kell találni az egyensúlyt a szív kiöntése és a fájdalom egészséges szintű kifejezése és az érzésekben való vég nélküli, drámai elmerülés között.

Természetesen ha valakinek mély bánata van, például elveszített valakit, vagy valami nagyon komoly bánat érte, az nem gyógyul két nap alatt, remélem, érthető, a fentiek nem erre vonatkoznak. A gyásznak és a fájdalomnak, ha komolyabb traumákról van szó, meg kell hagyni a maga idejét, és lassan, kíméletesen kell kijönni ebből az állapotból, és nagy megértéssel lenni önmagunk felé.

A tündérkártyára még visszatérünk a végén. Most nézzük a harmadik kártyánkat, ami a hét végére jött.

Ez az Érmék Királya. Ő egy jó értelemben véve anyagias embert jelez, aki a legjobb dolgokat akarja az életben és hajlandó értük meg is dolgozni. Egyébként nagyvonalú, kedves, de ha felbosszantják, nagyon szigorú tud lenni. Hajlamos lehet arra, hogy túl sokat dolgozzon és így kevés ideje marad pont arra, amit élvezni szeretne. Meg kell hát találnia az egyensúlyt, sőt ha kell, segítséget is elfogadni.
Ez az ember te magad is lehetsz, ez esetben figyelmeztetés, hogy ne vidd túlzásba a munkát; egyben jel, hogy az anyagi helyzeted jól alakul.
Jelezhet egy ilyen férfit vagy kissé férfias nőt, aki az Érmék Királya tulajdonságaival rendelkezik, és egy fontos személy az életedben – figyelj oda rá jobban!

A tündérek üzenete szerint a nevetés abban is segíteni fog, hogy egy új nézőpontból lásd az életedet, és kreatív meglátásokra és megoldásokra bukkanj.
Nem jó ugyanis, ha véresen komolyan veszel mindent.

El kell kicsit távolodnod bizonyos helyzetektől, és lazítani. A nevetés segít abban is, hogy távolabbról és objektívebben lássuk önmagunkat és helyzeteinket. Ha nevetsz, akkor könnyebben ellazulsz, és így könnyebben áramlanak át rajtad a kreatív megoldások és a megújult energia. Tégy meg mindent, hogy nevetni tudj: nézz meg egy vígjátékot, olvass egy vicces könyvet vagy tégy bármit, ami megnevettet!

Alkalmazd a megerősítést:

“Megtalálom a humort az életben, és könnyen nevetek!”

Ciro Marcetti és Barbara Moore Arany Tarotjából és Doreen Virtue Gyógyítás Tündérekkel orákulum kártyáiból. Antal Judit intuitív magyarázatával kiegészítve.

Forrás Antal Judit spirituális tanácsadó

Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X