A Halak minőség idején – A karmikus kötések megtisztítása

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Nap a Halak jegyébe lépett szombaton, így mostantól a fény, a világosság a legmélyebb területeket, a tudatalattit, a lélek mélyét is képes beragyogni. Tisztánlátásunk által most megismerhetjük a mélyen bennünk rejtőző minőségeket, működéseket, titkokat. Eljött az ideje a lélek szintjén az elvonulásban végzett összegzésnek – eddig megtett utunkról számvetést készíthetünk, fontos felismerésekre juthatunk és megtörténhet egy életkorszak lezárása. Érdemes kellő időt szentelni pihenésre és feltöltődésre, erőgyűjtésre, hogy az új évkört (március 20-tól) egy letisztult, energetizált állapotban tudjuk indítani, hiszen ez az indulás meghatározó lesz a következő sorskörre és ehhez mostantól gyűjtjük az erőt.

sunrise-1756274_960_720

Az égbolton a Nap azonban még nem érkezett meg a Halak csillagkép alá, így szellemi szinteken, az igazi önvaló számára még nem jött el ez a minőség. A Vízöntő csillagzat közepén jár a Nap, így általa most tisztán láthatjuk, hogy mitől érdemes megtisztítani elménket, lelkünket, életünket és cselekvően el is végezhetjük azt! Fénnyel, szeretettel, élettel tölthetjük fel mindennapjainkat. A Nap a Halak csillagkép alá majd március 9-én fog megérkezni, ezzel elsőként a múlt minőségeit hívja vissza fényével. Egy hosszú tisztító folyamatban vagyunk éppen, amely április 14-én fog kiteljesedni, a Halak csillagai alatt járó Nap és a tisztító erők Uránuszának együttállásával.
A Halak kettős csillagképében az egység és értelem pontjából kétfelé úszó két hal jelképezi a Földre leszületett, kettészakadt lelket is. A két lélekrész valójában Egy – ám földi születésünk ezek beteljesült találkozását nem teszi lehetővé. A Felsőbb én (felfelé úszó hal) a magasabb dimenziókban maradva segíti földi társát (visszaúszó hal), aki újra és újra visszatér a földi körforgásba, hogy vállalt munkáit végezze.

girl-619689_960_720
A Halak időminőségében éljük meg a lelki kettészakadtság állapotát is, amelyben most, az Uránusz tisztító, felszabadító és feloldó erejének köszönhetően, lehetőségünk van tökéletesen megtisztítani és eloldozni a még visszahúzó kötelékeket, hogy lelkünk szabadon felragyogva fellélegezzen és tökéletesen be tudja teljesíteni jelen életbeli küldetését! Ebben a folyamatban először a még feloldatlan, régi, múltbeli élmények térnek vissza, ami sokaknak nehéz lehet – ha nem uralkodnak gondolataik és érzéseik felett, akkor kényszerű, zavaros lelki állapotba hajszolhatják önmagukat, ám nyitottabb, kitágult szellemmel rálátást kapunk arra, hogy mitől, hogyan is érdemes most tisztulni és meg is jön adott időben a segítség. Javasolt ennek érdekében egy elengedő szertartás, vizualizációs gyakorlat elvégzése.
Tegyük fel magunknak őszintén a kérdést: mi tart még vissza attól, hogy igazán felszabadult, teljes életet élhessünk a jelenben?

Zentai Anna asztrozófus írása

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X