Ez a 3 csillagjegy: a legjobb Apa – Egyetértesz?

Asztrológiai Tanulmányaim, és már számtalan esettanulmány áll rendelkezésemre, amit a munkám során készítettem el, több száz embernek, főként párkapcsolati (szinasztria elemzés) vonatkozásban, e szerint állítottam össze a sorrendet, ha úgy tetszik a “büvős hármast”, a LEGJOBB APA CÍMÉRT.

family-591579_960_720

Vegyünk egy példát, ki a jó Apa? Aki otthon segít, vagy százszázalékosan kiveszi a részét a gyereknevelésben…? Azt hiszem, mindkettő része a jó apa fogalmának, de van egy mondás, hogy igazán jó apa az aki szereti gyerekei anyját… 🙂 pontosan így hangzik:

“Egy apa akkor teszi a legtöbbet a gyerekeiért – Ha szereti az anyjukat.”

Több oldalról kell megvilágítani a kérdéskört, Ki a legjobb Apa?

A csillagjegyeket tekintve, nyilván föld és víz jegy közül fogok választani, mert: megbízható, okos, érzelmes, és ezek a tulajdonságok gyereknevelésben elsődlegesek, mert: felelősségteljes felnőtt képében látom a tökéletes apa képét. 🙂

Vegyük alapul általában a levegős és tüzes jegyek infanitilisek – már – már gyerekesek mondhatnánk azt is, nincs jobb egy, ‘játékos’ apánál – pajkós felnőttnél. Mégis azt mondom, ha rangsorolni kéne fontosabb: érzelem, felelősség, minthogy mennyire gyermekded lelkű.

A szubjektív sorrend, ki a jó apa:

  1. Rák férfi – mivel családcentrikus, ha megállapodik, számára elsődleges fontosságú a családja, az érzelmeit sem rejti el, de fontos – elsődlegesen a legfontosabb: mikor tud felnőni a Feladathoz, hogy családapa legyen. Ha beérik, igenis legjobb apa lehet belőle, mert ki tudja mutatni a szeretét, vágyik az érzelmek megélésére, hajlandó nagycsaládban élni. Nem hedonista és nem jár el – nem leng ki a barátaival, mint pl.ikrek, vagy mérleg férfi….Ért a gyerekek nyelvén mivel lelki dolgok fontos szerepet játszanak az életében, így érzékeny, fogékony, tanításra, nevelésre egyaránt.
  2. Bika férfi, aki megteremti a kényelmet, az otthont. Nemcsak a pénz kérdés fontos számára hanem az is, hogy a másik jól érezze magát, ez fontos szempont, ha szülői témát fesszegetjük. Nincs is több indok, háttérország megteremtése ugyanolyan fontos mint a gyerekkel való foglalkozás, tudatosan, ezt Bika férfi meg tudja adni a gyerekének!
  3. Szűz férfi,  jó férj alap, az is hogy ne legyen szoknypecér, úgy godnolom szűz jegyű férfinél ha megtalálja otthon is az örömet, nem leng ki, nem lesznek éjszakai mulatozásai – családja nélkül, hanem elsődlegesen családját, gyerekét helyezi előtérbe. A rend a lelke mindennek alapon rendszert, folyamatot tud teremti családja és gyerekei életében, ami állandósághoz vezethet, ez gyermeknek megadja azt, ami legfontosabb lehet számára, a biztonságot!

Számomra ez a hármas a legjobb apa-kép – lehet ez a kérdéskör nagyon szubjektív, minthogy egy jegy sem jellemez egy embert, ahhoz teljes-össz képletet kell nézni, az pedig áll  – többök között – napjegyből, ascendesből és sorolhatnám mennyi mindenből áll össze, 100% kép egy apát illetően.

A Hold meghatározó érzelmi életében és személyiség jegyét is jelenti, mutatja mennyire dominál benne, szolgálat, alázat, és nem utolsó sorban, odaadás, ami jó apa ismérvei közé sorolandó.

Mindezek ismerete mellett állítottam össze a legjobb apának járó 3 díjat, a csillagjegyek között.

Sok szeretettel, Ezoteria Extra

Erdélyi Zita írása (https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/)

 

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X