13 Brutális Igazság A Szerelemről Egy Ikrekkel _ Egy Ikrek Tollából

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A jó, a rossz és az IKREK.

Érezted már úgy, hogy az, akivel randizol, két ember egy személyben? Hidd el, ez nem azért van, mert megőrültél – lehet, hogy egy ikrekkel jársz!

Habár nehéz minket szeretni, de a legjobbak közül valók vagyunk. Ikrekként két határozottan eltérő személyiséggel rendelkezünk. Egyrészről kíváncsiak és társaságiak, szellemesek és kreatívak, másrészről érzelmileg elérhetetlenek vagyunk és nehéz rajtunk kiigazodni.

Lássunk 13 brutális okot arra, miért egyszerre szívás és a legjobb döntés, amit valaha is hozhatsz, ha egy ikrekkel randizol!

Isten hozott a két lábon járó ellentmondások világában!

ébredés

1. A spontaneítás a középső neved.

Eleged van abból, hogy ugyanabba az étterembe jársz? Talán egy új találkahelyre vágysz? Szuper! Mi is. Szeretnél egy új és izgalmas helyen szeretkezni? Benne vagyunk. (Habár az az igazság, hogy egy kapcsolatban a megszokottság és a következetesség is fontos számunkra.) De egy ikrekkel soha nem unalmas – csak az a kérdés, hogy mennyire megy a józanságod kárára?

2. Társasági pillangók vagyunk.

Egy ikrek semmiképpen nem mondható otthonülőnek, ugyanakkor szeret otthon lenni. Várjunk csak! Akkor, hogy is van ez? Az egyik hétvégén legszívesebben ricsajjal vernénk fel a várost, míg a másikon marad az Xbox és a kanapé.

3. Imádunk flörtölni.

Az ikrek hűséges, lojális emberek, de szeretjük ááááááám lecsekkolni az ellenkező nemet! Mivel szeretjük, ha dicsérnek, és ha a figyelem ránk irányul, ezért imádjuk, ha vonzónak tartanak, és akarnak minket – csak azért, hogy hazaérve kizárólag veled lehessünk.

4. Jó a beszélőnk.

Sok kérdést teszünk fel és az első randijaink interjúknak tűnhetnek.  Mivel levegő elem vagyunk, erős intellektussal, jó vita és beszélgető készséggel rendelkezünk. A társainknak szintén erősnek kell lenniük és meg kell érteniük, hogy egy jó vita, az csak annyi: egy vita. Nem célunk a veszekedés; csak élvezzük az eszmecserét és egymás élesítését.

5. Mellettünk nem lankad a figyelmed.

Imádod a gúnyos vicceket? Mi vagyunk a te embered! Gyors ész, okos száj; élmény velünk lenni, ugyanakkor frusztráló velünk vitatkozni. Jobb, ha jól kijössz velünk.

6. Kreatívak vagyunk.

Bízd egy ikrekre az otthonod dekorációját, vagy egy születésnap tökéletes megünneplésének ötletét. Imádunk ajándékozni és mókás élményeket létrehozni, amiknek a legtöbbje, ötlettel teli agyunkból pattan ki. Egy tipikus ikrek imád tökéletes ajándékokat tervezni, mert az segít saját álmának a megvalósításában is!

7. Kiszámíthatatlanok vagyunk.

Számíthatsz egy ikreknél arra, hogy képes az utolsó pillanatban változtatni a terveken, vagy a helyszínen. Ha nem ez történik, akkor 10 percet késik a találkozótokról.

8. Elemzők vagyunk.

Az ikrek rendkívül elemző emberek, amitől tudatában vannak önmaguknak. Amellett, hogy ez lehet a tökéletes magabiztosság receptje, sok kétségre ad okot, mert hajlamosak azon is elmélkedni, hogy hol „kellene” tartaniuk az életben, vagy mit „kellene” csinálniuk.

9. Törekvők vagyunk.

Az ikrek sokkal motiváltabbak az átlagnál. Eredményorientáltak és nehezen bocsátanak meg maguknak, ha nem érik el azt, amit szeretnének. Ezért olyannal szeretnek járni, aki szintén ambiciózus, máskülönben elunják magukat és olyan érzésük támad, hogy ők diktálnak – annak ellenére, hogy ezt nem mindig szeretnék.

10. Sok pénzt költünk.

Ez van. Amikor fiatal voltam, nevettem azokon a horoszkópokon, amik arról szóltak, hogy az ikrek szórják a pénzt. Aztán felnőttem és rádöbbentem, „Oh.” Pénzt keresünk, jók a befektetéseink (jók a megtakarításaink is), de impulzív személyiségünk része, hogy bármit megveszünk, amikor kedvünk tartja. Miért is? Mert… miért ne? Légy spontán! (Lásd 1. pont)

11. Kissé őrültek vagyunk.

A nők utálják, ha őrültnek tartják őket. Igen, utáljuk. De kettős személyiségünkkel, tűnhetünk komolytalannak, szétszórtnak, egyszerűen szólva kissé őrültnek! De ne aggódj, ettől még szeretünk téged. És öt perc alatt lenyugszunk egy akármilyen heves veszekedés után.

12. Érdeklődőek vagyunk, ami a szép megfogalmazása a kíváncsiskodónak.

Jellemző ránk, hogy mindenhez értünk, de semmihez sem mesterien. Mert intellektuális egyének vagyunk, akiket sokféle dolog érdekel, és szinte mindenhez van hozzáfűzni valónk. Sajnos jók vagyunk a kutatásban és abban is, hogy könnyen rájövünk dolgokra. Alapvetően egy ikrek előtt sokáig nem lehetnek titkaid.

13. A belső konfliktusainkról.

Egy ikrek nagyszerűen adja a kimértet és a pedánst egy vacsora partin akkor, amikor legszívesebben keresztül hajítaná a poharát az asztalon, mert legvégső soron kettős személyiséggel rendelkezik. De ettől van benne egy belső konfliktus az érzelmei és az intellektusa között. Az érzelemi uralják a világát, karöltve nagyon logikus gondolataival.

Minden jog fenntartva

Eredeti anyag: http://www.yourtango.com/13-brutal-truths-about-loving-a-gemini-as-written-by-one/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X