Telihold, Égi kapu nyílik január 12-14 között

Január 12: Telihold a Rák jegyében. 12-én Déli 12 kor fog a Telihold hatása beteljesülni, amikor a Nap delel az égen. Ilyenkor előtte és utána nagyon érzékenyek vagyunk, és ezt még megtetőzi, hogy kinyílik egy energetikai égi kapu jan. 12-14 között, amikor az idei év energiái megmutatják magukat. Magas rezgésű Teremtőenergiákról van szó, amit a Telihold energiái felerősítenek.

fotolia_76490406_subscription_monthly_m-1000x600

A most belépő energiák ebben az évben nagy hatással lesznek az életünkre, és a következő 8 évre. Ezért a következő napokat érdemes tudatosan teremtő gondolatokkal, pozitív hozzá állással tölteni. Mert mindenkit elér, de nagyon fontos hogy milyen rezgés szinten állok. Ha tele vagyok negatív, gyűlölködő gondolatokkal, nyilvánvaló hogy a teremtő energiák oda fognak terelődni, és ezeket az élethelyzeteket nagyítják fel.

yinyang-1

A Bak jegyben álló Nap, mint szoláris minőség most nem érzi jól magát, nem tud kiteljesedni, előtérbe kerülnek hatalmi játszmák, felsőbbséggel, autoritással, törvénnyel, igazságszolgáltatással kapcsolatos feszültségek. A Hold a Rákban nagyon érzékennyé, szenzitívvé tehet, és most még a tollpihét is nehéznek érezzük, annyira el vannak mosódva a határaink. A Vénusz és a Neptun a Halakban a szeretet energiánkat felemeli, az odafigyelésre, segítésre, az önzetlenségre, az odafordulásra késztet. Ha lehet, tegyük is meg, érdekes hogy pont ez az állás alatt bukkantak fel a szeretet dobozok, meg a fogasos ruha állványos kezdeményezések. Ennek folyamatosan kellene működnie, nemcsak most, hanem az év minden napján. A segítségre mindig szükség van, és nemcsak anyagi szinten áramolhat, hanem hogy odafordulunk és meghallhatunk valakit, a figyelmünket oda adjuk pár percre, pár órára, egy jó szó, egy ölelés, egy gesztus mind ezt a szeretet energiát rezegteti.

10629297_947286571985370_822322689586751461_o

A Létezésben mind „Egy-ek” vagyunk, az „Egység” részei vagyunk, egyazon Teremtő megnyilvánulása, ha én a másiknak jót adok, akkor magamnak is jót adok, ha ártok, akkor magamnak is ártok. Ha ezt észbe tartanánk, nem itt tartanánk. Tisztítsunk meg Ön-Magunkat a Szer-etet tűzével, hogy minden gondolatunkat, megnyilvánulásunkat a tisztaság, a tudatosság hassa át. Csak tiszta szívvel lehet jó döntéseket hozni.

1525041_196960307175128_1402889492_n

Az élet nem más, mint döntéseink folyamatos sorozata, aminek napról napra, életről életre kapjuk a folyamatos vissza jelzést hogy jól csináltuk –e! De ha most nem vagyunk jó passzban, mert ez is lehetséges, akkor egy kicsit vonuljunk vissza Önmagunkba, ha nem feltétlenül szükséges, ne kezdeményezzünk beszélgetést és próbáljunk tudatosan jó dolgokra figyelni, hogy e Teremtő energia a legjobb állapotunkban érjen el minket. 

írta: Clara Krull

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X