Univerzális energiák – Beköszöntött a nagy szerencse időszaka!

A mai naptól végre újra egyenesbe fordult a Merkúr és beköszöntött a “nagy szerencse” időszaka.

Ugyanis mostantól naprendszerünk minden bolygója “normál” (azaz előre haladó) mozgásban van és ez egészen február 6-ig így is marad.

Személyes szinteken ezt úgy képzeljük el, mintha a rendelkezésünkre álló energiák, mint örökösen zizegő, össze-vissza rohangáló tagjai egy csoportnak, most hirtelen egy irányba menetelnének!

Ebben az egységben érdemes kihasználnunk minden pillanatot, hogy arra koncentráljunk, ami „újraindításra” (megoldásra) vár: egyéni, társadalmi és az egész Föld szintjén is.

Kedvez ez az időszak az új kapcsolatoknak, a házasságkötésnek, az üzleti társulásoknak, akár új üzlet beindításának, jótékonykodásnak, illetve a gyógyulásnak is.

697eecee644b12c90aab7e2678de481bc0fe76af

A Merkúr jelenleg a Nyilas jegyében váltott irányt és februárban a hátrálásba kezdő Jupiter pedig maga a Nyilas jegy ura. Vagyis az elkövetkezendő hónapban mindketten a Nyilas szellemiségét hangsúlyozzák ki számunkra.
A zodiákusban a Nyilas az, aki először legyőzte az Egóját és önmagán kívülre irányulnak vágyai. Ő a kiterjedés, a fejlődés, a bőség, tulajdonságai: a tolerancia, nyíltság, nagyvonalúság és optimizmus.

Az ő világa a távlatok és az ideák világa. A távlatait azonban gondolatban kell elérni, mert valójában a belső utazás távlatairól van szó, más szavakkal az élet értelmének kereséséről…

Szerző: Sebestyén Ágnes – Pozitivkisugarzas.blogspot.hu

Forrás: https://www.facebook.com/pozitivkisugarzas/

További érdekes Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X