Mit üzennek Neked az Istennők? – Válassz egy kártyát és megtudod!

Az Univerzum számtalan módon üzenhet nekünk. Talán van most egy probléma, ami Téged is foglalkoztat. Vagy bizonytalan vagy, hogy mi lenne a legjobb lépés…

Az Istennők a Teremtő Isten, az Univerzum női oldalának megnyilvánulásai. Szerető, támogató és védelmező energiájuk gyógyulást hoz bármilyen élethelyzetre.

Üzenetük, most egyszerű módon érkezik hozzád:

14925770_632238093624752_3247330607526276669_n

 

Koncentrálj a kérdésedre, és válassz egyet a képek közül. Melyik szólít meg Téged? Melyik az, amiről nem tudod levenni a tekinteted?

1.

Nincs miért aggódnod, minden csodálatosan megoldódik.

Eiréné üzenete:

Bár a külsőségek kaotikusnak látszanak, biztosíthatlak, hogy egy magasabb tervszerűség működik a háttérben. Ez a mindent szerető hatalom minden erejével vezet és támogat téged. Pihenj el az isteni szeretet ölében, és lélegezd ki minden aggodalmadat, nyugtalanságodat és gondolatodat. Összpontosíts inkább az összes áldás kiélvezésére és elfogadására. Hálád még több szerencsét vonz életedbe.

 

2.

Engedd szabadjára kalandos természetedet! Vállald a kockázatot, és légy bátor!

Freyja üzenete:

Most ne legyél biztonsági játékos! Ehelyett tegyél merész lépéseket szíved valódi vágya felé! A siker nem a bátortalanságból, hanem abból az elkötelezettségből származik, amellyel álmaid megvalósításán igyekszel. Tartsd szem előtt a siker tiszta szándékát, és megvalósul. Élvezd a kockázatvállalás, a merészség, a bátorság izgalmát. És mindenképpen ünnepeld meg a sikeredet egy összejövetellel vagy valamilyen csodálatos élvezettel!

 

3.

A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.

Káli üzenete:

Azok dicséretét zengem, akiknek a szíve elfogadja az egyetemes rendet, amelyről csak úgy tűnik, mintha kaotikus és örökké változó lenne. Valójában minden a legapróbb részlet is megtervezett, hogy tökéletesen működjön. Az univerzum tánca az energia örvénylésének és áramlásának soha véget nem érő, boldog ünnepe – magának az életnek a dicsőítése. Csatlakozz ehhez a tánchoz, kedvesem, és élvezd életed történetének rendkívüli hullámait. Ne félj a változásnak vagy veszteségnek tűnő történésektől! Ez csak a közted és a szeretteid közötti energiakapcsolat átmeneti állapota. Fogadd ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz! Fogadd legmélyebb érzelmeidet valódi emberi lényeged jeleként!

 

4.

A mai napon és életed összes holnapján támogatást élvezel.

Szedna üzenete:

Ez egy gazdag univerzum, több mint elég mindannyiunk számára. Ám az energia megnyilvánulási formája ezen a bolygón az ellentétekről szól. Jelen esetben az adásról és a befogadásról. A kulcs ezek kiegyensúlyozása. Ha csak adsz, kimerülsz, neheztelni fogsz és hiányt szenvedsz. Ha csak kapsz, nem fogod élvezni, amid van. Az egyensúly azon alapul, hogy félelem nélkül adsz, és örömmel és hálával fogadsz el. Pont úgy, ahogyan lélegzel: mind a ki-, mind a belégzés ugyanolyan fontos. Gyakorold mindennap az adást és a befogadást, és sosem akarsz majd semmit.

Forrás Sándor Judit – Jóportál http://joportal.hu/johirek/

Istennők Kártya és üzenet: Doreen Virtue Istennők Kártya

További érdekes Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X