Jólét özönlés kéztartása

Kéztartása: A Hevajra-mi (nyorai getsu-in mudraként is ismert) kéztartásnál a két kéz ujjhegyeinek összeillesztése a mellkas előtt úgy, hogy a két tenyér között egy kis rés van. A hüvelykujjak megérintik a kisujjak tövét.
A mudrát homloka előtt tartsa 5 percig, közben 4-szer mondja el a megerősítést! Ezt követően a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!

Mantra:lrín; így rezegtesse: llrríínn.
Aktiválható képességek, tulajdonságok: jólét özönlés; önmérséklet, lelki uralom, pedantéria, érzelmi elengedés, lélektisztulás, szeretetbefogadás, regeneráló impulzusok, belső átalakulás, szeretetközpontú közösségszolgálat miatti segítőszándék, teljes kitárulkozás, emberfeletti erő;mediális képességek, egyéni tudat, teremtő szándék, gondolattisztítás, mentális élvezet, egyetemes törvények megértése, ősi látásmód, köszönet.

Megerősítés: Áradjon felém a jólét özönlés rezgése a mai naptól, x településen! Kérem, hogy 11 napon belül íródjon át fizikai világomba a jólét özönlés rezgésmintája! Amennyiben jelen inkarnációm sorstendenciáival harmóniában áll, váljon megvalósuló lehetőséggé!

Áradjon a lrín mantra ereje az asztráltestembe, és idézze elő nálam a belső átalakulást a mai naptól, x településen! Érzem, ahogy 13 napon belül egyre erőteljesebben íródik át tudatalattimba a belső átalakulás rezgésmintája! Amennyiben karmámmal, jelen személyiségjegyeimmel harmóniában áll, váljon pszichikai potenciálommá!
Áradjon a lrín mantra ereje a mentáltestembe, és idézze elő nálam a mediális képességeket a mai naptól! Aka-rom, hogy 18 napon belül íródjon át éber tudatomba a mediális képességek rezgésmintája! Amennyiben intellektusommal, életfeladataimmal, hivatásommal, tevékenységemmel harmóniában áll, váljon képességemmé!
Mantra-mondatok: Lelkem születési előjogai az egészség, a nyugalom, a jólét és az öröm; megilletnek engem. Figyelek arra, és felismerem, ha valami megadatik nekem. Mától egyre gyakrabban történik így. Kívánságaim bármely általam választott pillanatban képes vagyok valóra váltani. Mától korlátlan bőséget vonzok életembe.
Forrás
Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 21. Szombat

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 21. Szombat Mit üzen a Tarot mára ? Víz Apródja: Megértés A madár ezen a kártyán mintha egy kalitkából nézne kifelé. A […]

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 20. Péntek

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 20. Péntek Mit üzen a Tarot mára ? II. Belső Hang A Belső hang nem a szó, hanem a szív hangtalan nyelvén beszél. Olyan, mint egy mindentudó bölcs, […]

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 19. Csütörtök

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 19. Csütörtök Mit üzen a Tarot mára ? XXI. Befejezés Itt épp egy mozaikjáték utolsó darabkája kerül a helyére; oda, ahol a belső […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X