A hét Tarot üzenete (január 9-15): A változás szelei fújnak – Gyakorolj önuralmat.

Most minden eddiginél fontosabb a megérzéseidben bízni és hallgatni rájuk – a mások véleményeire való hallgatás helyett! Minden álmod teljesülhet, HA előre nézel, és hátrahagyod a múltat teljes egészében.

A hét elején a Kardok Lovagja száguld be hozzád, jól felkavarja a port, változásokat hoz magával. Konfliktusok jelzője is ő, jobb, ha felkészülten várod.
Jelezhet egy energiát, de sokak számára egy konkrét személyt jelöl, aki “belovagol” hozzád. Egy erős, bátor, fiatal vagy fiatalos lendületű ember. Intelligens, és őszinte. Az igazság, amit kimond, nem örömteli, de szükséges tudni.
Jobb szembenézni a tényekkel, mint szőnyeg alá söpörni és úgy tenni, mintha nem léteznének – a tények, ha le is tagadják őket, attól még tények maradnak, és a letagadás, szőnyeg alá söprés később még nagyobb bajokat fog okozni!
Úgyhogy légy bátor, nézz szembe a kihívásokkal, és vállald a szembenézéssel járó változásokat. Ez a javadra fog válni minden szempontból.

A Kardok Lovagja jelezhet egy olyan embert is, aki tisztességtelen, felesleges viszályt szít, keresi a feszültséggel teli helyzeteket. Ha ez aktuális neked, még inkább érvényes a figyelmeztetés: hallgass a megérzéseidre, és ne menj bele a játékba. Ne veszekedj pusztán a veszekedés kedvéért. Ha ezt teszed, ideje a dolgok mögé nézni: miért szereted a drámát annyira? Az adrenalinfüggőség egyáltalán nem jó dolog. Tudd meg az okát, és tudd meg azt is, hogy hogyan lehet kijönni ebből – tanulj erről!

Ha pedig “csak” áldozata vagy ennek, ha csak belerángatnak a drámába, tanuld meg, hogy hogyan maradhatsz éber és hogyan tudsz kimaradni belőle – ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne vállald a felelősséget azért, amiért valóban felelős vagy! Tanulmányozd az asszertivitás témáját!

A hét közepe – valószínűleg a Lovag tevékenységének eredményeképpen – a határok világos kijelölése és a múlt lezárása jegyében telik. Legalábbis jó esetben ki tudod jelölni a határokat, de ehhez megintcsak asszertivitásra van szükség, aki pedig nem tanulta meg ezt a viselkedést és nem szokott hozzá ahhoz, hogy egészséges határokat jelöljön ki és tartson meg illetve hogy tiszteletben tartsa az egészséges határokat, az lehet, hogy csak megalkuszik.

Lesz, aki ha akarja, ha nem, elhagy valakit vagy valamit. Az elválás nem éppen örömteli, de szükséges: ha nem történik meg, az egész hátralévő életedet mérgezni fogja.

Lesz, akinek az elválás csak ideiglenes elválást jelent.

A hét végén a történtek miatt lehetséges, hogy úgy érzed majd magad, mint akit megkötöztek, mint aki ki van zárva az élet napos oldalából.
Sokaknak azt jelzi ez a kártya – a Kardok Nyolcasa – hogy a köteleidet te magad tetted saját magadra! Dobd le a köteleket és indulj el új lehetőségeket felfedezni! Az életed tele van lehetőségekkel, de amíg be van kötve a szemed, nem tudod meglátni! Ébredj fel és vedd észre, hogy a szabályok, amiket magadra erőltettél, már rég nem érvényesek!

Kardok Nyolcasa a “felmentő sereg” érkezését is jelezheti – kinek mi aktuális.

Lássuk, mit jelenthet még? Melyik része vonatkozik rád? Olvasd figyelmesen és látni fogod.

Szabadítsd fel (hagyd felszabadulni) ezt az elnyomott, megkötözött alakot! Már csak egy kicsit kell kitartanod, a válság nemsokára elmúlik.

1508619_622674697780212_1101400762_n

Lényed egy fontos részét nem engeded élni. A kártya gátlásokat és tiltásokat mutat, amik nem jók másra, mint hogy feleslegesen megnyomorítsanak. Szólhat kifogásokról is, amik megakadályozzák, hogy álmaidat valóra váltsd. Vedd észre, hogy ezek a korlátok és tiltások belőled jönnek és ha akarod, feloldhatod őket. Hatalmadban áll megtenni.

Figyelj, meditálj, hívd az égieket és az ő segítségükkel könnyen megértheted, hogy mi az, amivel feleslegesen akadályozod magad, illetve hogy melyik az a terület az életedben, ahol nem vetted észre a lehetőségeidet.

Szabadságra, örömre, szeretetre és kreativitásra születtél; arra, hogy ÉLJ – nem pedig arra, hogy megkötözve, csupa tiltás és korlátozás között nyomorogva evickélj át a mindennapokon!

Nyisd ki a szemed és nézz szembe mindazzal, ami akadályozza a tisztánlátásodat!
Ideje ledobni magadról azokat a köteleket, levenni a kötést a szemedről és véget vetni lelki, érzelmi és/vagy szellemi fogságodnak!

A kártyán lévő alak mögött hatalmas, széles táj látható, sőt egy hegy is, ami felfedezésre vár. Bekötött szemmel, lekötözött karokkal viszont nem lehet ezeknek nekivágni, sőt ezeket nem is láthatod, fel sem mérheted így.

De nem vagy áldozat!

Lényed egy fontos részét TE MAGAD nem engeded élni – bizonyos félelmeid miatt!
Ezek a félelmek belőled, lelked mélyéből erednek.

Ez nem azt jelenti, hogy hibás vagy, hanem azt, hogy képes vagy ezeken felülemelkedni és a teljes lényedet integrálni, megélni szabadon azt, aki valójában vagy!

LE A BŰNTUDATTAL!
A bűntudat – minden ellenkező híreszteléssel szemben – a legpusztítóbb és legkárosabb érzés. Természetes, hogy bűntudatot érzünk, ha hibát követünk el és szembesülünk a hibánk eredményével – DE NEM SZABAD MEGMARADNI EBBEN AZ ÉRZÉSBEN, főleg nem tartósan, mert az rengeteg kárt is okoz, beteggé is tesz.

Fontos, hogy szembenézz tetteid következményeivel és TANULJ belőle. De aztán csak a tanulságot tartsd meg és minden rossz érzést engedj el!

kartyavetes930x375

Minden gátlást, tiltást, korlátozást a felmenőidtől illetve a gyerekkorodban körülötted lévő felnőttektől tanultál. Itt az ideje, hogy nagyon tudatosan felülvizsgáld, hogy melyek ezek közül a hasznosak és melyek erednek igazi lelkiismeretedből, és melyek azok, amik viszont semmi másra nem jók, mint hogy valami értékeset és nagyszerűt nyomj el magadban…?

Melyek azok, amelyek valóban tiéid és melyek azok, amiket csak RÁD ERŐLTETTEK, és egyszerűen csak azért gondolod magadénak, mert már hosszú ideje megszoktad, hogy ezek mentén építed fel az életedet…?

Mérd fel az összes tiltásodat: családi élet, kommunikáció és emberi kapcsolatok, táplálkozás és életmód, szexualitás, szabadidő, szórakozás stb, életed minden területén MERD HASZNÁLNI A KÉRDŐJELET és tüntesd el a múlt pókhálóit!
Bontakoztasd ki csodálatos lényedet, hagyd élni értékes és nagyszerű ÖNMAGADAT!

A kártya szólhat időleges lemondásról vagy válsághelyzet esetén szükségszerűvé váló korlátozásról is, illetve arról, hogy valaki a környezetedben válságban van, és te tudsz neki segíteni – most meg kell mutatnod, hogy lehet rád számítani!

TANÁCS. Az egész hétre szól tanácsot mindig érdemes megfogadni, de most, ebben a viharos helyzetben különösen!

Angyalaid a béke és a nyugalom irányába vezetnek téged – ha te is akarod. Melyik választás hozza meg neked az igazi nyugalmat?

Ha eddig nem tetted, most már igazán ideje megtanulni a megérzéseidre – intuíciódra és a testi érzeteidre egyaránt – figyelni, hallgatni! A gyomrodban megjelenő érzések világosan mutatják neked az igazságot! De lehet, hogy nálad az igazság máshol, más testtájakon jelez, teljesen mindegy, a lényeg, az, hogy érzéseid megmutatják vagy már megmutatták neked, hogy mi a valós helyzet. Ha ezekre a jelekre nem hallgatsz, nem figyelsz, azzal önmagadat megtagadod. Ne tedd!

Az igazságot, saját igazadat néha nehéz felvállalni, ellenséges környezetben valóban nehéz, de minden támogatás a rendelkezésedre áll, ha KÉRED! Abban biztos lehetsz, hogy a letagadás sokkal több fájdalommal fog járni, mint a felvállalás. Légy hát végre önmagad, ennek nagy lesz a jutalma ebben az időszakban.

1970801_638904292823919_119699615_n

Azt is jó, ha tudod: mindig kapsz üzeneteket az isteni szférából is, nem “csak” saját lelked és tested üzen neked.
Mindig gondolkozol, érzel, érzékelsz. Az öt érzék és a hatodik is mind utak és módok, ahogyan kapod az üzeneteket. Ezekre oda kell figyelned, és bizonyos helyzetekben el is kell mondanod a másik embernek, amit kaptál. Ez különösen gyógyítással, tanítással foglalkozókra vonatkozik, hogy ezeket az üzeneteket meg kell osztaniuk, de az egyéb kapcsolatokra is sok esetben igaz.

Végezd el az alábbiakat gyakran – elvonulva is és akár társaságban is (amikor lehetséges):
Figyeld meg a testedet és végy észre minden feszültséget. Vedd észre, ha az izmaid feleslegesen feszülnek (tehát ha olyan izmok feszülnek, amiket éppen amúgy nem használsz). Ezek a feszülések jelek, hogy a tested reagál más emberek gondolataira és energiáira. Figyelj befelé és kérdezd meg ezeket az izmokat, hogy miért feszülnek, mi a gond? Meg fog érkezni a válasz, aminek a segítségével sok mindent meg fogsz érteni.
Ezt minden helyzetre alkalmazhatod, és a tested meg fogja mutatni, hogy melyik ember, helyzet, kapcsolat, étel, mozgásforma, szokás stb van rád jó hatással és melyik nem!

A kártyákat a Waite/Smith-féle Tarotból és Doreen Virtue Angyalterápia orákulum kártyáiból húztam nektek – fordítás + saját intuitív magyarázat Judittól, mint mindig.

Forrás Antal Judit spirituális tanácsadó

Facebook: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X