2017: A Nap éve sorsdöntő év: 8 évig tart áldásos hatása

A Nap éve sorsdöntő év lesz mindenki számára, aki tudatosan tesz érte, az 8 évig fogja élvezni áldásos hatását. Mindenkiben, kivétel nélkül ez a Nap erő olyan energiákat fog áramoltatni, ahol ki tudja Önmagát bontakoztatni. Mint ahogy mindenkire egyformán süt a Nap, mindenki élvezi majd áldásos hatását, de ki kell menni a Napra, átvitt értelemben 4 fal közül, az életünk eddigi folyását kell felülbírálnunk, átnéznünk, dolgainkat lezárnunk, és Új lappal indítani az életünket. Fizikailag, lelkileg, testileg egyaránt.

15541255_10209549298302797_1234611655707434608_n

Meg kell tisztítanunk magunkat a múlt terheitől, a fizikai testünket és a lelkünket. Egy szennyezett, mérgekkel teli testtel, lelki terhekkel nem lehet újévet, életet kezdeni. 8 év az elég sok idő egy emberöltő szempontjából ezért fontos hogy megtisztuljunk előtte.

15665760_559495817588168_1537805819172096821_n

Ami másik fontos, hogy írjuk le egy naptárba, hogy mit szeretnénk elérni, készítsünk személyes „élettervet”, pl, májusban beiratkozom angolra, kifestem a lakást, valamilyen képzésre jelentkezek, alázatot, elfogadást gyakorlok, odafigyelek tudatosabban az étkezésemre, lefogyok, többet mozgok, több időt fogok a családdal tölteni, stb. Erre az élettervünkre rendszeresen nézzünk rá, vegyük elő, mert ezzel is segítjük Önmegvalósító céljainkat. Tudom, hogy sok embernek főleg így év elején millió terve van, jönnek a fogadalmak, ami aztán csírájában el is fog hamvadni. Ezért kell erre a tervre, naptárra ránézni, folyamatosan, hogy emlékeztessük magunkat és tegyünk erőfeszítéseket. Sok lelkesedés van így év elején, aztán majd holnap, aztán majd csak majd és el is múlt. A „majd a tettek halála”, „ amit megtehetsz, ma azt ne halaszd holnapra” mondja Ősi bölcs nyelvünk. Ne csak korszakalkotó terveket írjunk le, hanem minden kicsi apróbb változtatást is, amit szeretnénk, mert sokszor a pici változások is nagy eredményekhez vezetnek. Erre mondják, hogy az „ Ördög a részletekben lakozik”. Van pár olyan jegy, akinél csak apró lépéseket, változtatásokat lehet megtenni, és van olyan, akinél mennek a nagy drasztikus ugrások is. Lényegében a változtatás kicsi vagy nagy lévén azt jelenti, hogy más szemszögből gondolkodom, cselekszem, és ez által másképp alakul az életem is. Azt még előző írásaimban kihangsúlyoztam, hogy a régi nem működő dolgainkat le kell zárnunk, tehát mindenképp szükség lesz új irányokra. Idén magvető évünk van, ami hosszútávon fog gyümölcsözni, szabaduljunk meg minden olyan dologtól, helyzettől, ami már csak viszi az energiánkat, figyelmünket, és higgyétek el mindenre lesz megoldás, csak a szándékot kell kinyilatkoztatni a változásra.

Mint írtam a Sors nézi, hogy ki mit tesz és segíteni fog. „Tégy Isten felé egy lépést, és Ő tízet tesz feléd”. Most nem szólásmondás szöveggyűjteményt kívánok közzétenni, csak jelzem, hogy ősi nyelvünkben, bölcsességünkben ott van minden tudás elrejtve, csak elő kell venni.

15697802_1672329219732197_8379657260595304358_n
A Nap, mint férfias minőség, a tudatosság, a felébredés, teremtés, a határozottság, az életerő jelölője, a párkapcsolatokban, és mindennemű emberi kapcsolatokban, barátságokban, főnők (Nap, fensőbbség, hatalom)-beosztott viszonyban is éreztetni fogja a hatását. A férfiak, még férfiasabbak lesznek, a nők is egy kicsit harciasabbak, dominánsabbak, szókimondóbbak. Ne feledjük, hogy minden nőben, férfiban ott az ő ellentétes poláris kiegészülése is. Önmegvalósító év révén jobban érvényre fogjuk juttatni akaratunkat, vágyainkat, esetleg Egónkat, mert a Nap ezt is jelzi, és mindenki horoszkópjában ott ragyog egy Nap, valamelyik jegyben. 

írta: Clara Krull

Facebook Ezoteria Extra https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X