HAVI ELŐREJELZÉS – Angyali és Tarot üzenet Januárra

Ez a hónap, azt kell mondanom, a felbukkanó kártyák alapján az elbűvölő, mágikus erejű szerelemről szól. :-) No nem arról, hogy semmit sem teszel érte és az öledbe pottyan, de arról mindenképpen, hogy ha éber vagy és nem állsz ellene a természetes folyamatoknak, akkor most a legvadabb álmok is teljesülhetnek ezen a téren.Itt van Saint-Germain, a mágus és mellette Aengus, az Ikerlángok képviselője illetve segítője. És itt van a Kazanlár-féle Tarotból A Férfi és A Nő is, egyszerre, egy kirakásban – ami igen ritkán fordul elő!

 

ero%cc%8b-tarot-15

 

 

 

De nézzük sorjában, ahogy szoktuk.

A hónap elejére jelent meg A Nő, aki az Intuíció nevet is viseli. Tehát a siker azzal kezdődik, hogy nem a logikusnak hitt elménkre hallgatunk, hanem a sokkal nagyobb információforrásból merítő intuícióra. Az elme ugyanis maximum “a következő kanyarig lát el, az intuíció viszont látja a folyót teljes hosszában, egészen a tengerig” (David Icke).

A Nő a befogadást, a táplálást is képviseli.

Van, akinek azt jelenti: most megérkezhet életedbe A Nő, akire vártál. Készülj fel!

Ha Te vagy ez a nő, akkor a tanács számodra az, hogy foglalkozz a női energiáddal, a nőiességeddel, ápold a belső és a külső szépségedet, törődj az egészségeddel, légy Nő, az isteni női energia kifejezője a földön! Légy A Nő, aki gazdag lelkiekben is és aki jól érzi magát a bőrében is.

Ha az életedben a nőkkel kapcsolatban – főleg édesanyáddal és/vagy azokkal a nőkkel, akik gyerekkorodban körülvettek, sérüléseket szenvedtél el, például nem bántak jól veled, elhanyagoltak stb, akkor a női energia kifejeződésének komoly akadályai lehetnek. Itt az ideje ezt a részedet meggyógyítani, mivel ez a feltétele annak is, hogy a boldog párkapcsolatot meg tudd élni!

A hónap közepe a Dervistánc jegyében telik. A Dervisek által képviselt erő hozza össze a férfit és a nőt- belül is, kívül is. Mutatja, hogy megkapod a támogatást ahhoz, hogy a munka és a szórakozás, a karrier és a család, a hajtás és a pihenés között megteremtsd az egészséges egyensúlyt, hogy bőven maradjon időd és energiád mindenre, ami az életben valóban fontos, beleértve a szerelem örömeit is, amit különösen hangsúlyoznak erre a hónapra.

A kártya arra is tanít, hogy légy játékos, könnyed, laza, gyerekeskedj többet! Ez természetesen nem felelőtlenséget jelent, de játékosságot nagyon is. Tessék többet lazítani és kevesebbet komolykodni! :-)

Azt is mutatja, hogy mások elvárásait is ideje lazábban venni. Nehogymár mindig mások mondják meg, hogy mit, mikor, hol, hogyan csinálj! Felnőtt ember vagy, dönts hát te magad a saját sorsod felől!

 

A hónap utolsó harmada képviselője a már emlegetett Férfi, aki a Ráció nevet is viseli. Ideje kiegyensúlyozni az Intuíciót a Rációval.

Már biztos rájöttetek, Ő A Férfit is képviseli, a Nagy Őt, aki belép az életedbe. Akire vártál, érkezik – készülj fel! Továbbá természetesen minden más is, amit A Nőnél említettünk, vonatkozik A Férfira is, helyettesítsétek be, értelemszerűen. :-)

 

És most lássuk, mit üzennek a Mesterek és a Tündérek?

Te is mágus vagy, teremtő vagy – HASZNÁLD erődet!
Adamus Saint-Germain üzenete:
Megvan benned az erő, hogy megoldd a szóban forgó helyzetet. Ez a kártya kihasználatlan mágikus képességeidre utal – volt idő, amikor ezeket sikeresen alkalmaztad! Itt az ideje, hogy újra elővedd ezeket a képességeket, és használd őket. Egy adott célra összpontosított, tiszta szándékaid, bizakodó beállítottságod, imáid, elhatározásaid és tetteid mind szerepet játszanak a kívánt eredmény megnyilvánulásában.

A kártya további jelentései:
– Határozd meg egyértelműen, hogy mi az amit elfogadsz és mi az, amit nem fogadsz el a jelenlegi helyzetedben – tiszta döntésed azonnali eredményeket fog hozni
– Hited a pozitív eredményben legyen rendíthetetlen!
– Tanulj tovább arról, hogy hogyan manifesztáld kívánságaidat, hogyan valósítsd meg céljaidat

Adamus Saint Germainről érdemes tudni, hogy a Rákócziak leszármottja. Az 1700-as évek elején vált híressé rendkívüli képességeiről. Megalkotta a fiatalság elixírjét. Virtuóz zenész is volt, valamint kiváló szónok és a királyi udvarokban kedvelt és nagyrabecsült kedvence a társaságnak. Több száz éven át sok helyen látták felbukkanni, és mindig kb 40 évesnek látszott. Ma elsősorban a fénymunkásokat segíti a világbéke létrehozásában és bármiben, ami az őszinteséggel és tisztességgel, valamint emberek csoportjainak becsületes irányításával és az azokért való felelősségvállalással kapcsolatos.

Az ő energiájához igen erősen kapcsolódik az ikerlángok energiája, hiszen amikor az igazi párok egymásra találnak, az az egész világra pozitív hatással van, emeli a rezgésszintet. A fénymunkások bizonyos feladatai is akkor láthatók el igazán, ha az igazán összetartozó párok együtt vannak és egymást támogatva végzik küldetésüket.
Aengus jelenléte Twinflameazt üzeni, hogy az ikerlángok találkozása és együtt maradása – már azoké, akik még nem találkoztak és/vagy nincsenek még együtt – igen közel van, fel kell készülni. Kérhetitek Aengus és más felemelkedett mesterek és angyalok segítségét, vezessenek, adjanak világosságot, mutassák az utat és segítsenek oldani az akadályokat. Most óriási erők mozdulnak meg.

Ne feledd, hogy a mágia benned van, és mindened megvan ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat :-)

 

És most Indi tündér üzenete következik. Emlékeztek rá?
“DÖNTS!” -mondja neked, és arcával és testtartásával téged utánoz, azt az állapotot, amikor nem tudsz vagy nem akarsz döntést hozni, amikor kéne.
Erre menjek vagy arra? Igent mondjak vagy nemet? Ezt tegyem vagy azt? Mérlegelsz, bizonytalankodsz sokat. Mit akarsz valójában? Döntsd el és valósítsd meg! Tarts ki a döntésed mellett – ha kell, jelölj meg egy határidőt, írd le a lépéseket, készíts cselekvési tervet. Még ma lépj legalább egyet a célod felé!Jó, ha tudod, a sok hezitálás katasztrofális hatású lehet az önbizalmadra, önbecsülésedre.
Az is lehet, hogy a döntésképtelenségedet éppen az önbizalomhiány okozza. Az önbizalomhiány nagyon sok baj forrása, úgyhogy életbevágóan fontos dolgozni rajta! Ha önbizalom van, akkor minden van :-) Persze tudni kell az egészséges önbizalom és az arrogancia közti különbséget!

indiiVan, akinek a további adatok gyűjtése az üzenet. Hiszen ha nincs elég információd a választási lehetőségeidről, nem csoda, hogy bizonytalan vagy. Tehát informálódj.

Viszont ne halogass a végtelenségig, néha még a rossz döntés kockázata is jobb, mint a nem döntésbe süppedés – ha esetleg a “még tájékozódom” nevű dolog csak egy halogató stratégia, ami gondos informálódásnak álcázza magát, akkor csak szabotálod magad. Szedd össze a bátorságod és lépj!

 

 

 

Ezt egyébként az Indi mellett álló Dorcha tündér jelenléte is megerősíti, vagyis azt, hogy megijedtél a döntéstől, és a nagy változások lehetőségétől.

Az álmaid most valóra válhatnak, és az utolsó pillanatban mégis halálra ijedsz? Hát, ez bizony előfordulhat! Ne csodálkozz, ha a hónap során még rémálmaid is lesznek, és hogy nappal is esetleg attól félsz, hogy hogyan fogod átvészelni azt a sok változást, ami a legvadabb álmaid teljesülésével együtt fog járni. Még azt is meg fogod majd kérdezni magadtól: “Te jó ég, biztos, hogy én ezt akartam???” De ne aggódj, és ne ijedj meg, tudom, ezt most könnyű mondani, de akármi van, ELŐRE NÉZZ!
Tekints befelé is, figyelj éjszakai álmaidra is, és fejtsd meg a jelentésüket. Sokat fognak segíteni, főleg a félelmeid feldolgozásában és ezzel a továbblépésben. Kérd Dorchát és a többi tündért, hogy az élet által feladott leckét segítsenek megoldani.

Ahhoz, hogy a bejegyzés áldást tudjon jelenteni számodra, térj vissza a napokban még néhányszor és olvasd újra az üzenetet!
(A Dr. Kazanlár Emil-féle Tarotból, Doreen Virtue Felemelkedett Mesterek Orákulum kártyáiból és Brian Froud és Jessica Macbeth Tündér orákulum kártyáiból (fordítás + intuitív magyarázat Antal Judittól).)

Forrás http://www.antaljudit.com/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X