A HÉT TAROT ÜZENETE (január 2-8): Bújj elő a kényelmi zónádból

Megnyílás, kitárulkozás ideje. Bújj elő a kuckódból, kényelmi zónádból! Meg fogod látni, hatalmas vonzerőd van. Vagy talán pont ettől ijedtél meg? 🙂 Tánc, ünneplés, öröm ideje.

15726968_1295823837107496_914723403284068625_n

A hét elején sokan partikon vesztek részt, hát ez nem meglepő 🙂 De az is előfordul sok emberrel az oldal követői közül, hogy olyan oka lesz az ünneplésre, amire nem számított.
Van, akinek házavatót, lánykérést, eljegyzést, keresztelőt vagy valami hasonló örömteli, családdal kapcsolatos eseményt jelent, ami összehozza a családtagokat, barátokat.
Kedveseddel és/vagy családtagjaiddal, barátaiddal kapcsolatban azt érzed, mintha jobban meg tudnátok nyílni, mintha szorosabban összetartoznátok. Sok közös pontot találtok. Van miről beszélgetni, van miért összejönni, van miért örülni egymásnak.

A hét közepe is a családról szól, habár itt már inkább az anyagiak, az örökség kérdése van a középpontban. A fiatalok jövője, anyagi biztonsága, társadalmi státusza, jóléte foglalkoztat.

Figyelmeztet ez a lap: a hétköznapok “apró” örömei nem is olyan aprók, hanem nagyon is értékesek, tessék észrevenni, nagyrabecsülni és hálásnak lenni értük! 🙂

15726377_1783112331950650_1612488848046252821_n

A hét vége felé megérkezik a Mágus. Ez a lap általában magát a kérdezőt jelzi, vagyis TE 🙂 te magad vagy a helyzeted kulcsa. Erős, hatalmas és tehetséges vagy, még ha nem úgy érzed, akkor is. Mindened megvan ahhoz, hogy sikereket és győzelmeket érj el. Minden álmodat képes vagy megvalósítani. Nem vagy áldozat, hanem teremtő vagy! Használd erődet! Te magad vagy a mágia!

A hét tanácsa erősen emlékeztet engem a mai (vasárnapi) Állati Szellem kártyára, az Unikornisra, mivel ez is a jókedv és a kreativitás, meg a zene üzenetét hordozza.

Leginkább a zenére, az éneklésre és a táncra biztat. Visszautal a hét eleji kártyára is, ott is a buli volt a fő téma – nahát, ez csak nem azt akarja jelenteni, hogy egy vidám hétnek nézünk elébe? 🙂

A hangod kieresztése és a tánc, az örömteli mozgás sokaknak a feszültség egészséges módon való kiadásának, ledolgozásának nagyszerű eszköze is.

A kártya üzenete szerint a nők többek között a tánc által tudják a legjobban kifejezni, kibontakoztatni a bennük lévő istennői energiát.

A tánc segítségével hihetetlen, mágikus hatásokat el lehet érni, óriási erőket lehet megmozgatni. Rajta, használd ki ezt a csodálatos lehetőséget 🙂

A kártyákat a Waite/Smith-féle Tarotból és Doreen Virtue Angyalterápia orákulum kártyáiból húztam nektek.

Forrás Antal Judit spirituális tanácsadó

Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X