7 Brutális Igazság A Szerelemről Egy Nyilassal – Egy Nyilas Tollából

Figyelmeztetés: Csak akkor járj egy nyilassal, ha felkészültél a kalandra!

zodiac-sign-832478_960_720

Nem hencegésképpen, de asztrológiai berkekben, mi arról vagyunk híresek, hogy nekünk nyilasoknak van a legvonzóbb személyiségünk. Kettős csapású tűz jegyek vagyunk a Jupiter uralma alatt. Ez érzelmet, állandó meglepetéseket és sok szenvedélyt takar. Nem kell ital: amikor egy nyilast szeretsz, az önmagában részegítő.

Ha te egy nyilas vagy (vagy egy olyan hullámvasúton utazol, ami egy nyilassal randizgat), ezek az igazságok hátborzongatóan ismerősen hangozhatnak.

1. Következetlenek vagyunk. Tudjuk, hogy a múlt héten azt mondtuk neked, hogy szoftver leckéket fogunk venni, hogy jobban értsünk a számítógépekhez, de ezen a héten a vészkijáratnál lévő zamatos kertünk gondozásáról akarunk mindent megtanulni. Nekünk az teljesen rendben van, hogy egyszerre több minden vagyunk, tehát ha egy nyilast szeretsz, akkor sok eltérő embert kapsz egy csomagban – Szerencsédre!

2. Mindig viccelődünk. Számunkra egy viccnek soha nincs vége. Középiskolai barátainkkal még mindig vannak megőrzött poénjaink. Egy vicchez addig ragaszkodunk, amíg annyira eleged nem lesz, hogy soha többé nem akarsz az agresszív kismalacról, vagy Mórickáról hallani. Szeretet, vagy különös humorérzék? Szeretni fogod, amikor hajnali kettőkor be nem áll a szánk egy szenzációs poénnal kapcsolatban a kedvenc kabaré podcast-ünkről? Jól gondold meg, hogy kezdesz-e egy nyilassal!

3. Nagyon rugalmatlanok vagyunk. Nagyon sajnáljuk, de semmi kedvünk egy 18 órai vacsira terveket szövögetni veled 17:45-kor, amikor épp végzünk a melóval és csak ahhoz van kedvünk, hogy hazamenjünk és TV-t nézzünk. Fontos nekünk, hogy egyedül legyünk, ráadásul úgy tervezünk vele, mintha magunkkal lennénk párkapcsolatban. (Ami úgy is van.) A nyilasok rendkívül függetlenek, tehát ne várd azt, hogy úgy alakítsuk az időbeosztásunkat, hogy az neked passzoljon. Ne értsd félre, nem vagyunk introvertáltak, imádjuk a terveket, csak szólj róluk 24 órával korábban.

4. Szívesen filozofálunk mély dolgokról. Mik a legtitkosabb törekvéseid az életben? Milyen visszatérő álmaid vannak? Mi a 3 legeslegsötétebb félelmed és miért? Ezek alap kérdések az első randin egy nyilassal. Mi mélyen filozofikusak vagyunk. Ne nevess rajtunk, amikor mantrázunk, vagy a szorongásból való gyógyulásunkat a meditáció számlájára írjuk! Imádjuk magunkat elemezni és a világegyetem mélyebb kérdéseit kutatni. Ha ez ijesztő, akkor te nem készültél fel a szerelemre egy nyilassal.

5. Kissé meggondolatlanok vagyunk. Igen, előfordul, hogy meggondolatlanok vagyunk az érzelmeinkkel kapcsolatban és nem mindig gondolunk át dolgokat, ami gyakran visszafelé sül el. Mit mondhatnánk? Az élményekért élünk! Viszont ezért mindig van olyan sztorink, amitől behalsz.

6. Ha nem szeretsz minket, akkor gyorsan továbblépünk. Úgy ejtjük az embereket, mint egy nedves, büdös szennyeszsákot. Soha nem akarjuk azt érezni, hogy olyannal vagyunk párkapcsolatban, aki nem kíváncsi a mondandónkra, vagy próbál meggyőzni minket arról, hogyan gondolkodjunk. A nyilasok félelmetesen jól ráéreznek a helyes és helytelen útra, és ha nem tudsz egyetérteni velünk, vagy legalább együtt érezni velünk, akkor becsukjuk az ajtót.

7. De történjen bármi, mi nagyon optimisták vagyunk. Mélyen legbelül a nyilasok szabad lelkek, és az első számú tanácsunk, hogy mindig „Kövesd a szíved!”. Ha belénk szeretsz, akkor készülj fel az erős napfény folyamatos áramlására. Lehet, hogy számodra bosszantó, de mi mindenben megtaláljuk a jót. Még a veszekedéseinkben is megpróbáljuk pozitív irányba terelni a dolgokat. Egyszerűen ilyenek vagyunk; meggondolatlanok és könnyelműek, akik foggal-körömmel harcolunk a boldogságunkért – és a tiédért!

Forrás http://www.yourtango.com/2015257588/7-brutal-truths-about-loving-sagittarius-as-written-by-one

További érdekes Facebook hír: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Minden jog fenntartva!

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X