2017-1-1.: Az első nap – Mágus te vagy

Adj hálát azért, amit az előző évben kaptál, adj hálát a tanitásokért is, és azért, mert a legnagyobb ajándékot kaptad: önmagadat.

Nehéz év volt, ezt tudjuk, de semmi olyan negativ minőséget ne hozz át az új évbe, ami az előző évben visszahúzott. Ne hozd át a haragot, se a fájdalmat, se a félelmet. Ha még eddig nem tetted, most gyakorolj megbocsátást, és szeretettel tanitsd mostantól azokat, akik megbántottak. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy mostantól mindent megengedsz nekik, hanem azt, hogy nem táplálsz irántuk haragot. A felelősséget – ahogy neked is- nekik is vállalniuk kell. Az felelősségvállalásuk azonban nem a te kezedben van, hanem a sorséban.

Nyisd meg magadat az új év felé, fogadd be a boldogságot, bőséget, egységet, érezd át, hogy ezek ott vannak, és rád várnak. Teremts. Ma különösen fontos ez.

Izgalmas új év elé nézünk.
Hangsúlyossá válnak a küldetések, kirajzolódik a jövő, egy olyan jövő, amiről eddig azt hitted, számodra elérhetetlen. Azonban ahhoz, hogy el is érd, amit érzel és látsz most, azért tenned kell. Méghozzá mostantól minden egyes nap. Folyamatos Állandó Fejlődés és Tanulás. Nem fogod csak úgy az öledbe kapni mindazt, amire vágysz, a teremtés mellett döntéseket hozni és tenni is kell.
Továbbra is hitrendszereket kell felülirnod, sémákat kell megszakitanod, cselekvési terveket kell kidolgoznod, öröm és siker tervet alkotnod. Mindezt persze nem KELL ha nem akarod. Ezek csupán eszközök, melyek ott vannak a kezedben, te döntesz arról, mihez kezdesz az életeddel mostantól.

MINDAZ, AMI EDDIG TÖRTÉNT VELED, MINDEN EGYES ÁTÉLT PERC ERRE A MOSTANIRA KÉSZITETT FEL TÉGED. MIT KEZDESZ EZZEL A PILLANATTAL? HOGYAN RAGADOD MEG?
KÉPZELD CSAK EL, MI MINDENT MEGTEHETSZ MOSTANTÓL.
/Titok c. film – The Secret/

Hogy ki vagy, és mit teszel, az most dől el.
A kulcsot már megtaláltad és rájöttél, benned van.

Senki más nem festheti meg a jövődet, csakis te.
Az életed mágusa, energiáid egyesitője, önmagad teremtője, a Mágus te vagy. Kezedben ott az erő, ami a te rezgésedhez van igazitva.

Áldás van az országon, áldás van a magyarságon, a magyar királyságon. Kerüld ki a médiahisztériát és tekints el az általánosan negativra gerjesztett közhangulattól, mert hogy a te valóságod milyen, arról te döntesz.
Légy büszke arra, aki vagy, a földre, ahova születtél, a népre, ahova tartozol, és ne feledd: van benned egy különleges képesség, mint ahogy mindannyiunkban, csupán arra vár, hogy JOGOT FORMÁLJ RÁ.

Tedd azt, ami helyes.

Energikus, Lendülettel teli, Szeretetben áramló, Bőségben virágzó Boldog Új Évet Kivánok Nektek

írta: Vörösné Végh Eszter

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X