2017-es kívánság: Áldás, Boldogság, Egészség, Bőség III.része

A Nap majd megpiszkál kritikus élethelyzeteket, konfliktusokat és olyan események generálodnak majd az életünkben, ami tükörként fog ránk hatni. Direktebb visszajelzések köszönnek majd vissza, hisz sokszor nem vagyunk tisztába azzal, hogy a viselkedésünkkel, a kommunikációnkkal a külvilágból, másokból mit váltunk ki. Most majd megláthatjuk magunkat máshogyan, mint amilyenek hisszük magunkat, és amilyennek valójában vagyunk. Hozzá segít, hogy néha fájdalmas, de reális képet kapjunk magunkról, és elinduljunk egy Ön- Ismereti úton, ahol felelősséget vállalunk magunkért, az életünkért. És nem a sorsot, az anyósunkat, a szüleinket, gyerekünket hibáztatjuk, hanem mélyen magunkba nézünk, hogy miért ismétlődnék helyzetek az életünkben, miért vagyunk betegek, miért olyan társunk van, amilyen, stb. Nem könnyű felismerés/ beismerés de tisztába kell tennünk az életünket, és szembe kell néznünk Önmagunkkal. Sok életterületen lesznek változásaink és mindegyikben helyt kell állnunk. Nem szabad azt tenni, hogy pl. van jó munkahelyem de rossz házasságban élek, és akkor belemenekülök a munkába és így kivonom magam a házasságból, családalapításból, hanem minden egyes életterületet a lehetőségek szerint tisztába kell tenni.

15782171_1379754122044020_1778780652_n

Mindig van olyan helyzet, amin lehet változtatni. Minden adódó lehetőségre kell energiát fordítani. Lehet, hogy ahol eddig ülve maradtál, most fel kell állnod, és továbblépned, vagy fordítva. Ha nem azt csináljuk, amit szeretünk, erről volt már szó, akkor sokkal több energiát vesz el tőlünk a mindennapok megélése. Meg kell találnunk, hogy mit is szeretnénk igazán, mi az, amit csinálnánk. Pl. sokan lefojtják Isten adta valamilyen képességüket, mert higgyétek, el mindenkiben ott van egy talentum, képesség elrejtve, amit csak igazán Ő tud jól csinálni, de sajnos valamikor ez csírájában el lett fojtva.

15727077_1295451593811387_3342738801699982388_n

Most itt az idő, hogy visszaemlékezzünk, és éljük meg, hogy azt tegyük, amihez valódi képességünk van, amit zsigerből, élvezetből csinálunk, mert ebből Áldás lesz. Számtalanszor leírtam, hogy előbb áldozatot kell hozni, hogy áldás legyen belőle, nem véletlenül a kultikus népek is feláldoztak állatot, ezt, azt, mert kértek valamit a Teremtőtől, vagy egyéb Istenektől. Mivel a Nap a vitalitással, az életerővel is kapcsolatos, így nagyon sok mindenre lesz életerőnk és életenergiánk az év adottságából, és ha még rendet teszünk az életünkben akkor meg még több lekötött „ vegyérték” fog felszabadulni.

15740873_10154901423925909_8719292335505671981_n

Helyes Ön-ismeret nélkül nincs Önmegvalósítás, hisz ugyanazokat a hibákat fogjuk magunk előtt tolni. Egy hógolyóból is így lesz lavina. Az Ön-ismeret önfejlesztéssel jár, hisz nem lehetünk mindig ugyanolyanok, nem nézhetjük mindig ugyanazon a szemüvegen keresztül a világot.

A világ folyamosan változik, egy kisgyermek, is napról napra fejlődik, egy állat és egy növény se stagnál ugyanott. Pszichológiailag is a különféle életciklusokhoz más-más élettémák, életfeladatok tartoznak, nem hiába ha egyik ciklus megélése kimarad, borul a többi is.

15698067_10202651629207729_3546525929277389634_n

Sok ember biztonsági játékos, körülveszi magát olyan dolgokkal, emberekkel akik számára a biztonságot adják, de garantálom hogy ez csak annak tűnik, egy ideig. Dagonyáznak a komfortzónában, megpróbálják a látszat biztonságot fenntartani, ami egy ideig óráig működik, de aztán borul. Nem azért születtünk le, hogy egy helyben toporogjunk, hanem hogy fejlődjünk, és hogy állandóan az „utunkon” legyünk. Ha a sors által kijelölt utunkon vagyunk, akkor, ha beérünk egy állomáshoz, találkozunk azokkal a személyekkel, eseményekkel, akikkel dolgunk van, vagy egy két megállót együtt utazunk, kiegyenlítünk, aztán megyünk tovább. Állandóan úton kell lennünk, hogy megérkezzünk, minden állomáshoz ahol dolgunk van. Folyt köv.

Mindenkinek a létezésben egy TEREMTŐ ÚJÉVET, Áldást, újrakezdést, egészséget, bőséget kívánok az élete minden napjára. Legyen így most!!!

írta: Clara Krull

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X