2017-es kívánság: Áldás, Boldogság, Egészség, Bőség II.része

Felkészülés a 2017 re az Újhold befele fordító erejével.

15672705_1670038939961225_7745112439248547811_n

A Hold a Bakba lép a délutáni órákban és lassan eléri a Bakban lévő Napot és Merkúrt. De már egész nap érezhető a hatása és másnap is, úgy hogy lehet hangolódni rá. Mint energetikai minőség a Hold, a Nap és Merkúr a Bakban, egy kicsit lehangolttá tesz, átveszi a Bak egy kicsit hideg, rideg távolságtáró, befelé forduló, magának való attitűdjét, van akit melankolikussá tesz, depressziós hangulatba hoz, rossz hangulatúvá, szomorkássá tesz stb. De ezek mind csak külső érzelmi állapotok amit mi választunk magunknak, hogy így éljünk meg valamit. Most nem az érzelmi dolgok fontosak, ezeket pont mellőznünk kell, hogy elengedjünk hisz a kötéseink, ragaszkodásaink mind érzelmi jellegűek. Végül is nagyon lesarkítva azt mondhatnánk, hogy valamilyen szinten az érzelmek motiválnak minket, visznek előre, de nem mindegy hogy milyen előjellel.

15672600_1381582741875636_2724768427211594364_n

Már karácsony előtt elindult egy tisztulási időszak egy összegzés csak nagyon régen leszoktunk arról, hogy a természettel, az évszakokkal összhangban éljünk. A Létezésben nincsenek véletlenek, és talán ez az idő pont arról szól, hogy ne kifele, hanem befele induljunk el, kicsit Rend-et tenni önmagunkban, hisz év vége van, de még az új nem kezdődött el. A mostani Újhold tehát a Bakban történik, ahol szintén a számadáson van a hangsúly. Rendet teremteni az anyagi életünkben, a pénzügyekben, ingatlanunkban, úgy egyáltalán számba venni mindent, ami anyagi jellegű. Hosszú távú tervek, célok előkészítése, magalapozása, éves költségvetések megtervezése, tanulmányok elkezdése.

Egy Szaturnuszi minőség nagyon jó megélése a gyerekekről pl. árvák, idősekről, hajléktalanaktól, kiszolgáltatottakról (állatok) való gondoskodás, segítés, odafordulás, ez mind Szaturnuszi minőség. Ezt mindig valamilyen szinten fel kellene vállalnunk folyamatosan év közben is, mert akkor a Szaturnuszt megélnénk a mindennapjainkban pozitívan, hisz önként lemondunk időnkről, energiáról, pénzről, tudásról, ha valakinek segítek önzetlenül és akkor a Sors már kevésbe fog lemondatni, mert lemondasz magadtól is. Egy magas szintű Bak/ Szaturnuszi megélés, hogy más céljait segítem, és ezt nagyon kevés ember tudja magától megtenni önzetlenül, mert hogy a családod segíted, az evolúciósan van beléd kódolva, na és nem utolsó sorban megéled nagyságod, Ego nagyságod, hogy Te milyen nagy vagy hogy adhatsz! Az igazi segítség, amikor lemondasz a tetteid gyümölcséről.

 

„Ügyeljetek, hogy ne az emberek szeme láttára s az ő kedvükért legyetek jók, különben nem lesz jutalmatok mennyei Atyátoknál. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógában és az utcán, hogy dicsérjék őket. Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit cselekszik a jobb, hogy alamizsnád rejtve maradjon. Atyád, aki rejtekben is lát, megfizet neked.” Ez az igazi önzetlen segítség, ami segíti a valódi Szer-etet, és Boldogság áramlását!

Clara Krull

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X