Heti Angyali ÜZENETEK – Gyógyító gyakorlatok

Megérkeztek a hétre szóló üzenetek, útmutatások. Ebben a nyugodt, békés napban tedd magadévá az égiek neked szóló szavait.

15698073_910671349070532_8827026523593413599_n

1. Az első kártyalap üzenete szerint a jelenlegi helyzetedben fontos, hogy időt tölts a szabadban. Ha ezt nem tudod megvalósítani, akkor relaxálj, és képzeld el, hogy a csodálatos természetben vagy. A természet közelsége olyan energiákat fog felszabadítani benned, melyek szabadságot adnak, illetve elvezetnek a megoldáshoz.

2. A második kártyalap üzenete szerint ezen a héten nagyon erősek a megérzéseid. A karácsonyi időszak segít neked abban, hogy megtisztuljanak a megérzéseid, és meghalld az égiek útmutatását, ami elvezet téged egy olyan helyzethez, amire már régóta vágysz. Ehhez arra van szükséged, hogy szánj egy kis időt a csendes egyedüllétre.

3. A harmadik kártyalap üzenete arra kér, hogy fordulj a belső gyermekedhez. Ő az a gyerek, akit kicsiként negatív hatások értek, és ezeket a negatív érzéseket a mai napig hordozza magával. Csukd be a szemed, képzeld el magadat kisgyerekként, és felnőtt éned ölelje át ezt a szeretetreméltó gyermeket. Mondd el neki, hogy mennyire szereted. Hamarosan érezni fogod ennek a gyakorlatnak a gyógyító hatását.

Forrás A csodák világa

További érdekes hírek olvashatók, Facebookon: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X