A hét tarot lapja, 2016. december 26-2017. január 1., Végítélet: Gátak leomolhatnak!

Végítélet XX

8821ad9e9550c05fc08ae01451f5c895

2016. december 26. – január 1.

Mi várható a héten?

A Végítélet a Világnak (A Világ a Tarot utolsó nagyarkánuma) mint megérkezésnek az előkészítése, egyfajta számadás. Már nem csak földi érzékszervekkel érezhető energiák jönnek-mennek, hanem bekapcsolódnak szinte felfoghatatlan, de azért szívvel (az energetikai szívvel) érezhető energiák.

A 2-es számmisztikája sejtelmességet, árnyaltságot ad a jelentésnek. Vagyis ne tegyél mindent akaratból, ne mérlegelj állandóan, ülj rá a jelenre, repülj, szárnyalj, érezz rá feladataidra (akár karmikus, akár nem). A 20-as a 2-es oktávjaként emelkedettséget, hitet, spirituális hozzáállást, megértést, elfogadást ad mellé. Ne felejtsd el, hogy a két-ség, az aggályoskodás is jelen van, amely a csetlő-botló, útját kereső ember sajátja.

Tiszta asztrológiai értelmezésben a bak első dekádjában az uralkodó Szaturnusz nehezített pályát ígér. Mindenért erőn felül kell dolgozni, nem elég már csak a kérés! Ebben az időszakban fokozottan centrumba kerül a hivatás, az anyagi elismerés és a biztonság. Tudjátok már, hogy a lap jelentését az asztrológiai helyzettel összehasonlítva 2/3 : 1/3 arányt veszünk figyelembe a lap javára. Ez nagyon jó hír, mert a végítélet szembe megy a bak kemény oldalával és az erősségeit felnagyítja.

A képen harsonaszóra (egyben teremtési aktus is) ledőlnek a korlátok (nem Jerikó falai), mindenki felfelé az egy-re tekint, a holtak feltámadnak. Ha mindent szemügyre veszel, meglátod a vizet is, amely mint őselem táplál és véd is egyben.

A benned elnyomott érzések, értelmezések felszabadulnak, világra jönnek, újra tudod a rég elfeledett képességeidet használni. A felszabadulás minden lehetősége megjelenik az életedben, ha érett vagy rá, valamint akarod is. Most leomolhatnak gátak egy kialakuló partnerkapcsolatod előtt. Akár fel is mondhatsz, mert az áhított munkahely lehetősége benne van a pakliban. Az önmegvalósítás fontos szakaszában vagy, a minőségváltás útján!

Áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok nektek!

Forrás http://spirisuli.com/

Facebook hírek: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

  • Átfogó áprilisi tarot előrejelzés –...

    Áprilisi előrejelzés A hónap kulcsszavai: Döntés, elköteleződés, a jövő tervezése. Válaszutak (még mindig és már megint). Hirtelen, váratlan, […]

  • Gyógyítsd magad a belső hanggal –...

    Gyógyítsd magad a belső hanggal – meditáció a 12 csillagjegynek A meditáció során létrehozott belső hang felerősíti a szervezet öngyógyító […]

  • Napi Tarot üzenet 2017. 02. 28. Kedd

    Napi Tarot üzenet 2017. 02. 28. Kedd Mit üzen a Tarot mára? XIX. Ártatlanság Az öregember a kártyán gyermeki örömöt áraszt magából a világba. Egyfajta kegy […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X