December 26-29: ÚJHOLD hét, amely segíti objektív látásmódot

Hétfőn egész nap az Anuradhaban lesz a Hold, a Skorpióban, szaturnuszi energiában, miközben a Szaturnusz vele egy jegyben halad ,de a Dzsesthában, merkúri energiában.

A Vénusz és a Jupiter között egzakt trikona helyzet lesz a nap elején, mindketten marsikus nakshatrában vannak, a Vénusz a Bakban, a Dhanishtában, a Jupiter pedig a Szűzben, a Chitrában halad. A Mars a Vízöntőbe jár, a Rahu hatása alatt.

Kedden a Dzsesthába lép a Hold a kora hajnali órákban,
és egész nap ott is marad. A Mars a déli óráktól éri el a Ketu tartózkodási fokát, de csak késő éjjel lesz egzakt együttállás, eközben pedig a Hold is eléri a Skorpióban haladó Szaturnuszt.
A Hold nakshatrájának ura a Merkúr, ami a nap folyamán retrográd mozgású a Nyilasban, a Holdtól 2.házban van, a Plútóval közös nakshatrában, a Purvashadában, vénuszi hatás alatt.
A Skorpió Holdat aspektálja a Szaturnusz, valamint a retrográd Merkúr a Nyilasból,

Szerdán hajnalban a Hold jegyet vált és a Mulába lép, Ketu energiába, ahol a Nap is található, a Nyilasban. Este 8h után pár perccel a Nap és a retrográd Merkúr találkoznak a Vénusz uralma alatt, ahová a Nap nem sokkal előtte átlépett a Mulából, , a retrográd Merkúr pedig 40 perccel később a Mulába hátrál, Ketu energiába. A Vénusz szintén a késői órákban kerül a Vízöntőbe, de marad marsikus nakshatrában.

Csütörtökön az Újhold energiáit tapasztalhatjuk, 7h 52-kor éri el a Hold a Napot a Nyilasban, vénuszi nakshatrában, de a közelében jár a retrográd Merkúr, valamint a Plútó is, ami azonos nakshatrában is tartózkodik a Nap-Hold együttállással, annak ellenére, hogy a Hold csak következő nap kora hajnalán fogja elérni, a Vénusz eközben pedig a Hodtól 3.házban jár a Vízöntőben, egy jegyben a Neptunusszal, a Ketuval, és a Marssal.
A Nyilasban lévő Holdat aspektálni fogja a Rahu az Oroszlánból, a Plútó, a retrográd Merkúr a Nyilasból, valamint a Nap.

15622749_1667879010177218_8119964482588230794_n

Hétfőn érzékelhetőbbé válhatnak mélyebb vágyaink, amik felszínre hozhatják kreativitásunk, nem használt képességeink, s jobban érthetjük miképp hatunk, kapcsolatainkba mit vetítünk, egymáshoz hogyan viszonyulunk. Lesz akit az Anuradha energiája belső figyelemre szólít, mert így tudja magában lejátszani, mit és hogyan kell ahhoz átrendezni, hogy mindattól megtudjon szabadulni, ami már önmagában és viszonyulásában már nem erősíti, így most segítettebb szembesülni, mélyebb belátásra ébredni.
A Vénusz-Jupiter trikona energiája abban segít, hogy megtartva tradícióink fontosságát, mégis át tudjuk lépni eddigi érzéseink, értékeink határait, és mélyebb értelmére találjunk közösségi szerepeinknek, hovatartozásunknak, ennek felajánlott feladatainknak. A magány egy belső munka ideje, ereje, olyan feladaté, mit nem lehet másképp, csak magunkkal egységben, elfogadásban, tudatosan meglépni, s ennek pozitív energiáját pedig a közösségbe tenni.

Kedden a Dzsestha energiája a Merkúri hatás miatt régi helyzeteket idézhet, ahol nehezebb volt őszintének lenni, vagy nézeteinket olyan módon próbáltuk másokkal megértetni, ami nem tudott együttműködést, közmegegyezést teremteni, s most itt van a lehetőség ezen változtatni, régi tudati csapdáinkba nem elmerülni..A fanatizálhatóság témája most erőteljesebbé válhat, ne engedjünk sem kűlső provokációknak, sem félelmünkből fakadó manipulációknak.
A késleltetettség, közlekedési, információs problémák több nyugalmat, toleranciát igényelnek, így ne erre a napra tegyük fontosabb megoldásra váró ügyeinket.
A Mars Ketu kapcsolat kollektív karmákat erősít fel, legyen nemzet, párt, barátság, mi ily módon tesztel, így jobban érezhetővé válik, kiket mi az ami összetart, s választásai, gondolkozása, valódi érzései merre terel.

Szerdán fontos energiaváltások történnek, egyrészt a retrográd Merkúr találkozik a Nappal, érdekes közösségi témákat felvetve, mert mindnyájan találkozhatunk valakivel, akin keresztül tanulhatunk magunkra s a világra másképp tekinteni, akivel mélyebben azonosulhatunk, mert mondandójával, hozzáállásával közösséget tudunk vállalni, de az is lehet, hogy régi képességeinket, véleményeinket vetítve ki, tanulunk dolgokat, helyzeteket másképp látni, közben pedig
elfogadásunkat, objektivitásunkat fogjuk erősíteni.
Az esti óráktól az elkövetkezendő hetekben a Vénusz a Vízöntőben lesz, ez pedig kollektív feladatainkat fogja elmélyíteni, mert egyre erősebb vágyunk lesz összetartozásunkat valamilyen módon kifejezni, s ezáltal új direkciót, jövőképet teremteni.

13417526_1130376686985546_3312966029341863862_n

Csütörtökön lesz Újhold napja a Purvashadában egy nakshatrában a Plútóval, miközben a Vénusz, /az Újhold nakshatrájának ura/, már a Vízöntőben lesz a Ketuval, a Marssal, és a Neptunusszal, az Újholdtól 3.házban.
Mivel a Vénusz is marsikus energiában van, a Nyilasban lévő Újhold pedig Plútói hatás alatt, tesztelhet minket, hogyan vonódunk bele, negatív kampányba, gyűlöletkeltésbe, holott a feladat, szabadságunk, pártatlanságunk megőrzése, megélése lenne.

Az Újhold segít objektivitásunkat egy új szintre emelni, s szabadabb gondolkozásunkat, hozzáállásunkat olyan helyzetekben képviselni, ahol szükség van józanságunkra, bátorságunkra, higgadtságunkra.
Tabuk kezdhetnek ledőlni, mert el kell kezdeni azokról a dolgokról beszélni, amit eddig próbáltunk magunkban elnyomni, de az idők, a körülmények elkezdik felpiszkálni, hogy igazságaink, meggyőződéseink elkezdjenek mind rajtunk, mind környezetünkön dolgozni.
“Apák” mögé már nem bújhatunk, mert immár mi vagyunk, akik hatunk, s nem csak egymásra , hanem a világra,ennek viszont nagy a nyomása mindaddig, amíg nem szívünkben, szívünkből teszünk, dolgozunk, adunk.
Apának lenni azt jelenti, úgy fényleni s gondoskodni, hogy kihívások közepette hiteles minták tudjunk maradni, s így magunk félelmeivel megharcolva,másoknak is utat mutatva, szabadulásunk által felszabadítani.
Szeretettel Csom Mari

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X