Oldás a csakrák erejével – Életre hívjuk az ősi erőt benned

Transzformáció a belőled kitörő erővel

Nincs ahhoz fogható, ahogy az Univerzum válaszol neked,
amikor az energiaközpontok kinyílnak benned, és befogadják a fényt és az univerzális tudatot, szeretetet

A Transzformáció ereje
Az alkimista te vagy

202889

A “rossz”, a “nehézség”, a “sorscsapás” nézőpont kérdése.
Tony Robbins írja a Határtalan sikerben, hogy a sikeres, boldog, bőségben élő emberek és a sikertelen, nélkülözésben élő emberek között az a különbség, hogy az egyikük mindenből előnyt kovácsol, és a nehézségeket, csapásokat olyan szempontból nézi, hogyan tudná a legjobbat kihozni belőlük, így minden arannyá válik a kezében. A másikuk mindenben a rosszat, negatívat látja, és ha csapás éri, nehézség éri, még lejjebb süllyed.
Amikor transzformálsz – amúgy a mesterfokú mágiáról szóló könyvekben is benne van ez az alaptörvény -, olyankor az életedben megjelenő nehézségeket, a “rosszat” jóvá alakítod.
Tehát, ha olyan dolog érkezik, ami elsőre nehézségnek tűnik, problémának, vagy nagy erőfeszítést igénylő, szinte megoldhatatlan feladatnak, akkor az a dolgod, hogy feltedd magadnak a kérdést:
“Hogyan tudom ebből a legjobbat kihozni? Miért jó nekem ez a helyzet? Mivel tudok ezzel másoknak is segíteni?”
Az utolsó kérdés azért nagyon fontos, mert ha másoknak is adsz, megsokszorozva kapod vissza, ha másokat is megtanítasz egy-egy nehézséget kezelni, az energiád, amit ebbe fektetsz, többszörösen fog megtérülni, mert minden tanítás egyben tükör is a tanítónak, azaz a tanítványától megoldásokat kap, nem csak megoldásokat ad.

15578693_1487207184630444_8483880950808135842_n
A transzformáció során ha egy “bajt” kihívásnak, próbának, tanításnak tekintesz, máris rádöbbensz: ez álruhás áldás.
Aki önmaga erejéből él, és magát tartja fenn, aki nem függ másoktól és a teremtő erő a kezében van, az tudja, hogy a transzformációval mindenből a legjobbat tudja kihozni.
Ezért fontos folyamatosan a jóra koncentrálni, és a jót teremteni, mert így a “baj” egy hatalmas ugródeszka lehet.
Például egy kirúgás a munkahelyedről – ha jól tudsz transzformálni – egy óriási lehetőség lehet arra, hogy végre önmagad útját járd.
Nyilván a sors azért dolgozik mellettünk, mert szerződtünk vele – lélekszerződés -, tehát semmi nem jön véletlenül. Minden érted van.
Az, aki a kezében tartja a transzformáció erejét, már megértette a létezés egyik értelmét: a jót szolgálva mindenből a legjobbat kihozni, majd ezt másoknak is átadni.
Aki másoktól függ, aki mások erejéből táplálkozik, aki csak önmagára figyel – nárcisztikus -, az nem tud transzformálni, hanem mindenáron nyerni akar.
Nem az tesz naggyá, ha mindig nyersz, hanem az ha tudsz veszíteni – majd a veszteséget előnnyé transzformálni. Az élet nem nyereségre megy – az élet igazi győztesei mindenből a legjobbat hozzák ki, és nem a győzelem a fontos, hanem az, hogy egy-egy helyzetből hová jutnak el, és mit tanulnak meg belőle, majd a megtanultakból mit hoznak ki.
Bármi is jön, transzformálj – és akkor gyakorlatilag semmi rossz nem érhet el – csakis tanítások.
Te vagy életed boldogság-alkimistája.

írta: Vörösné Véghe Eszter
idoponteszter@gmail.comTovábbi érdekes hírek olvashatók a Facebookon https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X