December 23-25: Ez a Karácsony, a lélekből való együttlét mércéje

Pénteken a Chitrában, a Szűz jegyében kezdi a Hold, majd kora hajnalban a Mérlegbe lép, és délután pedig nakshatrát vált, a Rahu uralma alatt folytatva útját a Szvathiban.

A Vénusz immár szintén marsikus nakshatrában van a Danishtában a Bakban, a Jupiterrel együtt, miközben a Mars a Vízöntőben halad, a Szatabishában, Rahu energiában.
A Mérlegben lévő Holdat aspektálni fogja a Ketu a Vízöntőből, miközben a Neptunusz és a Mars is ugyanott, Rahu nakshatrában van, a Holdtól 5.házban.

Szombaton egész nap a Szvathiban van a Hold, csak a késői órákban kerül a Vishakába, jupiteri energiába.
A Rahu az Oroszlánban található, a Ketu erejében, a Holdtól 11.házban,
a Jupiter pedig a Mérlegben lévő Holdtól a 12.házban lesz a Szűzben, trikonában a Bakban járó Vénusszal.

Vasárnap a Hold a Vishakában, jupiteri energiában van, délután lép a Skorpió jegyébe, és késő éjjel vált nakshatrát, szaturnuszi uralomba kerülve, az Anuradhaba.
Eközben a Szaturnusz a Skorpióban van, egy jegyben az Anuradha Holddal, de más nakshatrában.

15400902_1664603707171415_6730713680868470499_n

Pénteken a Mérlegben járó Hold teszteket hozhat, miképp tudjuk a tőlünk különbözőt elfogadni, a számunkra szokatlan, váratlan helyzeteket jól kezelni. Közösségünkért tenni, dolgozni, másokkal egy irányba hatni, teret ad szabadságunkat élni, új kapcsolatokra, barátságokra szert tenni, s környezetünkben is ezt az oldottságot képviselni. A nap első fele sok munkával, tennivalóval járhat, viszont ez egymással összehozhat, s megtapasztalhatjuk, hogy közös szempontokra fókuszálva könnyebb haladni, dolgunkat végezni.
Délután inkább az ismerkedések ideje van, mely által tágulhat látásmódunk, változhat hozzáállásunk, miközben stabil jó kis közösséget alkothatunk..
A Vénusz Marsikus energiája Január 5-ig, baráti kapcsolatainkat erősíti, az elhagyatottat magányából kiemeli, és segít feladataink szerint, új szinten összekapcsolódni, közösségeknek magasabb szintű cél érdekében szerveződni.

Szombaton a Rahu hatása együttműködésünk minőségét mutatja, s könnyen kiderülhet, mi is tart össze bennünket, szívünk, vagy csak a látszat ad, családi, érzelmi kapcsolatainkban struktúrákat, alapokat.
Kliséinktől vágyunk már megszabadulni, kényszerközösségeinkből kiszakadni, így már egyre kevésbé bírjuk, amit eddig próbáltunk elfogadni, mivel itt és most, tudati, lelki korlátainknak, szívünk diktálta ütemben kell egyre jobban tágulni…
Ez viszont nagy sebességgel kezd egymáshoz egyre közelebb sodorni, vagy a másiktól egyre messzebb vinni, mert el kell dőlnie, milyen értékek szerint próbáljuk kapcsolatainkat, helyzeteinket alakítani, fenntartani.

15665968_1820000554763553_2978970010283692491_n

Vasárnap a Jupiteri hatás testi, lelki egészségünkre, hívhatja fel figyelmünket, túlzásainkra figyelmeztetve, de ezáltal segítve, hogy rálássunk, tudunk-e mértéket tartani, egymással való kapcsolatunkban a lényegre összpontosítani. Kapcsolati részünk finomítása zajlik, így hangsúlyosabbá tud válni, miképp tudjuk egymásból származó feszültségeinket kioldani, ennek kapcsán elindulhatunk kirándulni, sétálni, friss levegőt szívni, vagy bennünket feszítő témákról beszélni, mert ez segíthet igazán testünkből, lelkünkből a méreganyagot eltávolítani.
Délután a Hold a Skorpióba lép, érzékenységünket erősítve, így családi harmóniánk teremtése könnyebb, mert egyszerre érezzük, hol s miben vagyunk, voltunk blokkolva, de azt is, mi a helyzet megoldása. A éj eljöttével pedig fontos álmokat kaphatunk, mely megbocsájtásunk felé vezethet ,átírva eddigi problémáinkat, félelmeinket.
Az esti órákban a vezetésre jobban figyeljünk, mert könnyebb hirtelen, váratlan helyzetbe kerülnünk, ezt pedig nehezebb lehet kezelnünk.
Ez a Karácsony a valódi érzelmek, a lélekből való együttlét, és együttműködés mércéje. Minden kiderül.
Kívánom hogy a szeretet győzzőn minden félelem felett, hogy helye legyen az érintésnek, ölelésnek, békés meghitt beszélgetéseknek, s különbözőségeink elfogadásának, megértésének.
Ez a világ sokkal csodásabb hely lenne, ha az ember nem félelmeiből, hanem szeretetének tudatosságából építkezne.
Mi mindnyájan részei vagyunk a nagy egésznek, tükrözve azt ami bennünk van, békét, békétlenséget, hát próbáljunk tudatosabban annak tükrévé válni, amit magunknak s szeretteinknek szeretnénk kívánni.
Békét, szeretetben való egységet kívánok, s áldott Ünnepeket.
íra: CsomMari

FACEBOOK https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X