Heti Angyali Üzenet – Univerzumi Áldás kísér

Megérkeztek a hétre szóló üzenetek, melyek segítenek, hogy a karácsony meghitt és áldott legyen. Békés készülődést kívánok!

15590673_1282940128453596_8099248154420991314_n

1. Az első kártyalap üzenete szerint ezen a héten különösen nagy szükséged van arra, hogy törődj önmagaddal. Ez nem luxus, hanem alapvető szükséglet. Amint megadod magadnak a megfelelő törődést, sokkal könnyebben fogsz tudni adni másoknak is. Merj nemet mondani a szeretteidnek, és megadni magadnak mindazt, amire szükséged van.

2. A második kártyalap örömteli hírt oszt meg veled. Ezen a héten valami megszületik az életedben. Legyen ez egy ötlet, egy kapcsolat, egy boldogságot hozó hír, vagy bármi, ami örömet okoz neked. Ahogy Jézus is megszületett, és csodákat vitt véghez, úgy lesz ez a hét is számodra sok csoda alapja.

3. A harmadik kártyalap üzenete szerint a vágyaid az Univerzum által jöttek létre, ezért nagy segítségre számíthatsz a megvalósításban. Annyi a dolgod, hogy kiválogasd, hogy mi valóban a szíved vágya, a többit pedig elengedd. Így valóban arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb.

 Forrás A csodák világa
loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X