Vizöntő Marsba léptünk – Kozmikus Rend Felismerése

www.allwallpapersfree.org

A Védikus asztrológia számítása szerint, December 11-én kezd útját a Mars a Vízöntőben a kora délutáni órákban, és ott is marad Január 20-ig.

Mivel a Ketu, (leszálló holdcsomópont) a Mars ott tartózkodásakor a Vízöntőben lesz található,elkerülhetetlen és meghatározó lesz a Ketu-Mars, valamint a Neptunusz-Mars találkozás.
Mivel a Vízöntő jegyét 3 nakshatra alkotja, ezért maga a Mars áthaladás is 3 fázisra bontható.
Az első a Marsikus rész, itt a Mars egészen December 20-ig marad, felerősítve önmaga hatását.

A Második részben a Mars a Vízöntőben, a Szatabishában lesz, a Rahu hatása alatt, ahol 27-én éjjel éri el a szintén itt tartózkodó Ketut, 28-án éjszaka, pedig már a Vénusz is átlép ebbe a jegybe, immár négyre emelve az itt tartózkodó energiahatásokat.
Január elsején szintén ebben a nakshatrában éri el a Neptunuszt, egy nappal később pedig a Hold is a Vízöntőbe lép, késő éjjel érintve a Ketut, majd 3-án pedig a még egymáshoz pár foknyira járó Mars-Neptunusz párost.

Január 7-én kora hajnalban éri el a Mars a 3.nakshatrát, így kerül a Jupiter hatása alá, a Purvabhadrába, ami a Vízöntő 20.fokától a Halak jegyének 3.fok 20 percéig húzódik.

Mindeközben a Merkúr December 19-től retrográd mozgású, egészen Január 9-ig bezárólag, a Nyilas jegyében járva, a Rahu pedig az Oroszlánban Ketu nakshatrában halad, felerősítve a Ketuhoz kapcsolódó bolygóhatásokat, amivel teli lesz ez az időszak.

A Vízöntő Mars hatással lesz a Vízöntő jegyére, aspektálni fogja a Bika jegyét, a Rahut az Oroszlánban, valamint a Szűz Jupitert, ami Marsikus hatás alatti nakshatrában halad.
A Marsot itt aspektálni fogja a vele egy jegyben álló Ketu, valamint a vele szemben található Rahu.

A Vízöntőben járó Mars hatásai, a nakshatrák felbontásában:

waterfall
1, Mars a Dhanishtában, a Vízöntőben December 20-ig.
A Mars átlépés időszaka, holnap, holnapután elektromos, internetes problémákat éppúgy okozhat, mint közlekedési problémákat, valamint szélsőségesebb időjárást, amiben erősödhet lehülés, vagy felfokozattabban reagálhatunk esőre, szélre, külső hatásokra.
Egy munkafolyamat végét jelenti, melyben látnunk kell mit s tanultunk, s képesek vagyunk-e levonva a konzekvenciákat tovább lépni, utunkat új szinten folytatni.
Sokunk lehet munkahelyváltásban, új orientációk, ötletek, helyek hatása alatt, így jobban érezhetjük, hogy egy következő lehetőség, feladat előtt állunk, de hogy képessé váljunk a következő időszakot jól csinálni, valamit ehhez még magunkban kell tisztáznunk.
Türelmetlenebbé válhatunk, intenzívebbé válhat ellenállásunk, így erősebb bennünk kötöttségeinktől, szűknek itélt kereteinktől való szabadulásvágyunk, ami több ütközést hozhat bennünk, körülöttünk, általunk…
2. Dec. 20-tól Satabishába lép a Mars, Rahu nakshatrába, egészen Január 7-ig, amin belűl a Mars találkozik a Ketuval 27-én , majd később érinti a Neptunuszt is.
Nagyon erős időszak, ami társadalmi átrendeződéseket indíthat be, manipulatív tendenciákkal, amivel embereket akarnak még erősebb megosztottságra késztetni, tervezett terrortámadásokkal nemzeteket, csoportokat egymásnak ugrasztani.
A Ketu a csoport karma, és a múlt hatása, a Mars az agresszió, az indulat, s a hirtelen történések bolygója, ami főleg az Oroszok részéről indíthat be Európa felé negatív tendenciákat.
Ukrajna helyzete is egyre problémásabbá válhat, nem beszélve arról, hogy Németország, Franciaország, vagy Svédország, is elszenvedhet újabb terrortámadásokat, de ennek hátteráben nem azok állnak, akik nevében rombolni, megosztani próbálnak. A közelkeleten is újabb háborús helyzetek alakulhatnak ki, Izraelnek jobban oda kel figyelni, valamint lehet hogy Izlandon a természet közbe fog szólni…
Fontos hatalmi bejelentések történhetnek, amik karmikus következményei az eddigieknek, s mivel a történelem folyamatosan ismétli önnönmagát, láthatjuk, hogy a fejlődés miképp épít ki magának olyan helyzeteket, melyben így vagy úgy, de át kell lépnünk eddigi megszokott kereteinket.

Pozitív szinten, a Mars a Satabishában társadalmilag, és spirituálisan egy új hovatartozás témáját kezdi feszegetni, együttműködésünk új színtjének lehetőségét adni, mely nem csak emel, de nagy potenciált jelent együtt, közös erővel hatni, s akadályokat elmozdítani…
Rengeteg segítséget kaphatunk hiedelmünktől megszabadulni, s egy magasabb rendű igazsághoz kapcsolódni, mi túlmutat minden eddigin..
A Mars a Neptunuszon segít illúzióinkat túl lépni, a világot a maga valóságában látni, s ráébredni, hogy az agressziót, nem lehet agresszióval gyógyítani.

3. A Mars a Vízöntőben, a Szűz Jupiter uralma alatt Január 7-től 21-ig lesz, ami tanít testünkre, lelkünkre másképp figyelni, s kellő alázattal, elfogadással megérteni, hogyan válunk képessé másokkal s magunkkal egyszerre egységben lenni.
Ha szívünket képessé válunk kitárni, s jövőképünket ennek erejével átírni, negatív szokásainktól könnyebben tudunk megszabadulni, s életünknek, kapcsolatainknak új értelmet adni. Az a kapcsolat mely nem megy át ennek rostáján, véget ér, ami viszont igen magasabb szinten tud folytatódni.

13232957_1038736796212247_2053232866001503142_n
Sokan élhetik meg egy karmikus ciklus kezdetét, ami viszont másoknak egy ciklus végét jelentheti…
A szív ereje áttőr formán, struktúrán, elmén, hiszen olyan hatásban tart, ami túlrezegtet mindezen. s bármilyen megpróbáltatásunkban is tartott testünk, szerepünk, sorsunk, a lényeg, hogy a megéltek által mire jutottunk, sikerült e bűntudatunktól, félelmeinktől megszabadulnunk.
A Jupiter a tapasztalás ereje, mely itt és most abban segít, hogy rendet tegyünk jelenünkben, testünkben, szellemünkben, jövőképünkben, hisz ez segít jövőnkre s egymásra másképp tekinteni, az egó káoszától egy kozmikus rend felismerése felé haladni.
Szeretettel CsomMari

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X