Következő hetek üzenete: Női energiák megújulásának ideje

December 7.-én a Vénusz belépett a Vízöntő jelébe, a következő három-négy hétben tehát a szerelem, kapcsolatok, női energiák megtisztításának, felszabadításának, megújulásának lehetősége van égre rajzolva és szívünkbe kódolva.

1462963_669858846380552_1194086237_n
A tiszta minőségek megteremtésének idejét éljük a szerelemben, kapcsolatokban.
A játszmák, bonyodalmak, tisztázatlanságok és a méltatlan helyzetek béklyói alól szabadíthatjuk fel önmagunkat és a társainkat.
Ráébredhetünk, hogy a kapcsolódás és a szabadság nem egymást kizáró minőségek, hanem nagyon is összetartoznak,
amíg kapcsolódva nem tudunk szabadok lenni, addig a belső szabadságunk csak illúzió, ahogy a szerelem is az, ha nem vagyunk benne szabadok.
Érdemes figyelnünk arra, hogy a kapcsolatainkban a korlátok építésén vagy a szárnynövesztésen van a hangsúly.

Ezekben a napokban (10. – én a legerősebb) a Nap és a Szaturnusz energiája fonódik össze, hogy ráláthassunk saját hitünkkel táplált korlátainkra, tudatosíthassuk, hogy azért van ott az a bizonyos akadály az életünkben, mert hiszünk benne.
A legmélyebb tapasztalatok által leszűrt igazságok is csak ideiglenesek, ne ragaszkodjunk azokhoz sem, mert a túl merev elveinkkel falakat építünk a szívünk köré.
A türelem és az alázat próbája jelenhet meg ott, ahol túl gyorsan akarunk haladni, éretlenül akarnánk leszakítani a gyümölcsöt, az önmeghaladás próbája pedig ott, ahol a félelmek megbénítanak, eltántorítanak.
A mostani élményeink rávilágíthatnak arra is, hogy mennyire tartjuk uralmunk, irányításunk alatt belső energiáinkat. Mely erő az, ami pillanatok alatt kihoz a jelen(lét)ből és elfeledteti velünk isteni természetünket. Minek hatására tudjuk még mindig kiengedni a kezünkből saját belső világunk kormányrúdját.

A Napot a legsűrűbb felhőréteg sem kedvetleníti el attól, hogy szüntelenül árassza fénylő sugarait, nincs, ami korlátozni tudná a ragyogásban. Hagyd, hogy a szíved átragyogjon elméd határain.
Áldásos napokat!

Forrás Csillagokkal üzen Ő

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 21. Szombat

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 21. Szombat Mit üzen a Tarot mára ? Víz Apródja: Megértés A madár ezen a kártyán mintha egy kalitkából nézne kifelé. A […]

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 20. Péntek

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 20. Péntek Mit üzen a Tarot mára ? II. Belső Hang A Belső hang nem a szó, hanem a szív hangtalan nyelvén beszél. Olyan, mint egy mindentudó bölcs, […]

  • Napi Tarot üzenet 2017. 01. 19. Csütörtök

    Napi Tarot üzenet 2017. 01. 19. Csütörtök Mit üzen a Tarot mára ? XXI. Befejezés Itt épp egy mozaikjáték utolsó darabkája kerül a helyére; oda, ahol a belső […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X