2017 A Csillag Éve – megleljük a Lényeget, a Forrást

Folyamatos Áttörés

waterfall
2017 A Csillag Éve – megleljük a Lényeget, a Forrást
2016 A Torony Éve – összeomlott az Illúziók vára
Mintha megfordították volna az életedet,
és kirázták volna belőle a felesleget.
Számomra nagyon erős bizonyíték arra, hogy mindannyian egyfelé haladunk az, hogy eljöttök hozzám és konkrétan napra és – nem túlzás! – sokszor órára pontosan ugyanazokról az érzésekről, tapasztalásokról számoltok be, amiket én is ugyanúgy élek át. Ugyanazon a folyamaton, átalakuláson, változáson és áttörésen megyünk keresztül.
Régen úgy képzeltem el a Torony omlását, hogy egyszer csak megtörténik, valami óriási katarzissal és utána hirtelen minden tiszta lesz és egyértelmű. Azóta rájöttem, hogy nem. A Torony omlása egy folyamat, és zajlik már úgy fél éve. Mire eljön a december 31 éjfél, addigra az utolsó makacs illúzió-kövek is lehullanak, és akkor lesz tisztaság, letisztultság és Új Rend, Új Látásmód.
Az áttörést is úgy képzeltem el, hogy hirtelen áttörik egy nagy fekete fal, és onnantól mint egy cunami, érkezik az Új. Új Inspiráció, Új Élet.
Az áttörés is egy folyamat, és szinkronban van a torony omlásával. Egyszerre zajlik a kettő, ahogy leomlik egy újabb rész a tornyunkból, úgy törik át egy újabb fal. Tehát nagy volt a Torony és sok volt a Fal.
Sokkal több, mint hittük az elején, mégis, ezek az évtizedes falak egymás után úgy omlanak le, mint a dominó. Napról-napra és igen, óráról-órára. Mindenkinek. Attól teljesen függetlenül, hogy ki mennyire áll magas fejlettségi szinten, vagy éppen nem. Aki a fény útját választotta, aki a szeretet mentén rezeg, aki maga is változni akar, másoknak pedig segíteni, teljesen mindegy, hogy milyen formában, pl egy építési vállalkozó és mondjuk engedett az árból egy családnak – tehát nem feltétlenül spirituálisan segít, de segít, az mind egy irányba egy időben halad a Fény felé.
Ez csupán választás kérdése.
Empaták 🙂 Úgy fejezitek ezt ki, hogy: legszívesebben mindenkinek segítenék. Legszívesebben megmenteném a világot és az embereket. Legszívesebben mindenkit megölelnék az utcán.
Empatikusak vagyunk, igen. Egymással együtt-érzünk, és valóban együtt érzünk mindent ugyanakkor. Kapcsolódunk egymáshoz, teljesen ismeretlen emberek is, akik nem ismerik egymást, kapcsolódnak, és egymást segítik, mert a világ az egység felé halad.
Én látom ezt, mert minden második történet ugyanaz, amit elmeséltek, minden férfi és nő most kap leckéket a női, férfi önbecsülésből, engedtek el ragadozókat, nárcisztikusokat, labilisokat, önmaguk elméjébe zárt, önző, irányításmániás, ledönthetetlen egóval rendelkező embereket és jöttök rá: ez illúzió volt.

Mindannyian elfogadjátok, hogy az volt.
Nincs az a tiltakozás, ami korábban. Nincs ellenállás. Mire hozzám eljöttök, már túl vagytok azon, hogy ragaszkodjatok olyasmihez, ami nektek nem jó, és örültök, ha tőlem biztatást, megerősítést kaptok arra, jó irányba haladtok. Én pedig örülök, mindenkinek, aki szabad.
Mert a szabadság felé is haladunk, igen. A szabadság érzésekben, gondolatokban, lélekben. Szabadság a munkában, azaz jövőre már kikerülhetetlen lesz a küldetésetek. Már most sokan úgy csináljátok, hogy észre sem veszitek. Mondjuk dolgoztok egy számotokra nem túl jó munkahelyen, de a konyhásnénitől kezdve a felsővezetőig mindenki nektek mondja el az életét, ti pedig úgy adtok tanácsokat, hogy azt se tudjátok, honnan jön… csak jönnek a szavak.
Tegnap előtt a saját kislányom mondott nekem olyan szavakat, amik úgy hangzottak, mintha egy százötven éves bölcs tibeti szerzetes mondta volna ki őket. Csatornázott nekem.
A segítség nektek is érkezik, bárhonnan, bárhogyan. Egy beszélgetés által, egy cikk által, egy film által. Egymástól. Az emberek megváltoztak.
Persze, vannak, akik nem változnak. Ők a rossz irányba mennek. Őket engedjük el most. Mi azonban olyan szintű önkritikát gyakorlunk, mely mindenképpen épít minket, és egymástól is elfogadjuk a kritikát, még akkor is, ha korábban erre képtelenek voltunk. Mi már tudjuk, hogy egy építő jellegű észrevétel újabb segítség és változás, és senki nem bírál, ítélkezik, hanem őszinte segítségnyújtási szándékkal mondja a másiknak, mit mond. Ez nagyon fontos.
Nincs az a makacsság, hitrendszerhez való őrült ragaszkodás senkinél, ami korábban. Ahogy én észrevettem, a tanácsadások is mások. Komoly, őszinte beszélgetések és a szavaimat megértés fogadja, ugyanakkor meg is vitatunk dolgokat, ha valamit én másképp látok, te megint másképp, akkor megnézzük, vajon mi okozza a különbséget és mi az igaz, mert minden részlet fontos, új felé visz.

frangipani-flowers

Csodálatos folyamatos áttörés ez, amiben vagyunk, nekem minden nap megerősítés és feltölt, hogy olyan emberek jönnek hozzám, akik ugyanazt érzik, ugyanazt látják, ugyanúgy változni akarnak, ugyanúgy fejlődnek és építik magukat, ugyanúgy elfogadóbbá és elengedővé váltak, ahogyan én. Vannak olyan tanácsadásaim, ahol amolyan spirituális beszélgetés féle zajlik, amit egy szkeptikus meg sem értene, egymásba fűzve a szavainkat jövünk rá egy újabb lényegre, újabb összefüggésre.
Hipertérugrásokkal haladunk, és ez nem túlzás. Olyan évtizedes elakadásokon vagyunk túl egy hét alatt, amihez évek alatti lélekmunka sem volt elég, most elég egy hét.
Hihetetlen folyamat ez, és befogadjuk. Mert nem az ego és a makacs berögződések mentén haladunk.
Hajlandóak vagyunk belátni, elengedni, magunkba nézni és változtatni, elengedni káros hiedelmeket, elengedni múltat és embereket. Segítséget kérni egymástól, és segíteni egymásnak. Kicsikét az az érzésem mostanában, hogy érezhetően különül el a Mag Népe és azok, akik a sötétben fognak maradni. Ez is így van rendjén. Ne akarj mindenkit megmenteni. Engedd, hogy válasszon, és ha rosszul döntött, az a ő felelőssége és a következményeket is ő viseli. Ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha valaki, akit eddig a nagy szerelemnek hittél, de azt látod, nem változik, nem fejlődik, nem halad, nem hajlandó elfogadni a kritikát, nem néz magába, téged okol, esetleg ugyanazokat a köröket futja, holott te már régen máshol tartasz, akkor be kell látnod: ő a torony része, az illúzió és ha elengeded, akkor belép az életedbe az, aki hozzád tartozik.
A MAG Népéből valaki, aki ugyanazon a változáson esik át most, amin te.

Tudod – boldogság-alkimista vagy 🙂 Transzformálj 🙂

A csoda benned van, érkezik veled együtt a 2017-be, már most benned van az új életed, nem kívülről fog jönni, hanem belülről fog kibontakozni. Már fogják a kezedet, ha itt tartasz, eltévedni, visszazuhanni nem fogsz, soha többé 🙂

írta: Vörösné Végh Eszter

időpontfoglalás: idoponteszter@gmail.com

Facebook, https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X