A hét tarot lapja, december 5-11., Csillag: Biztos jövő!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Csillag XVII

rider-waite-us-games-04250

2016. december 5-11.

Érdemes az időn elmélkedned, hisz sok beszámoló szól sikeres manipulációjáról. Van vagy nincs? Minden időfolyam lineáris? Mi a fluid idő? Sok időd van vagy kevés? Merengj rajta!

Mi várható a héten?

A Csillag lapja felsőkörös nagyarkánum. A tradíció az egyik védőkártyának tartja a Főpapnő és a Főpap mellett. Számmisztikailag összevonva nyolc, az érzelmi szint csúcsa, ezért lehet boldogpont sokak olvasatában. (Kész tényeket sosem mondok, mert amíg a tudomány sánta, mert nem tud a hitre támaszkodni és csak az anyagi, látható világban tevékenykedik, nincs miről érdemben beszélni.) Külön értelmezve 1-es az egység, a 7 pedig a téridőnk hetedhét országa. Kronológiailag az egységből jöttünk, hasadtunk, és a hetedhét ország kijárása után, most a 8-as ponton keresztül visszavágyunk a 9-es tökéletes teremtésébe (újra az egységbe).

Mitológiai képként szokták a lapot Isis jóspapnőihez hasonlítani. Ez jogos is, hisz szerintem a képen látható hatalmas csillag a “Szíriusz A csillagát”, a körülötte lévő 7 kisebb csillag a Fiastyúk (Plejádok) “hét nővérét” jelképezi. Az inkább nőnek tetsző alak az ősvízből merít (elvesz), a másik kezéből önt, visszaad. Te is vedd észre az adás-kapás egyensúlyát, mert itt csak ezt betartva haladhatsz!

A nyilas második dekádjában a kos Mars jut szerephez a Jupiter mellett. Ez azt jelenti, hogy sok (a Jupiter ad bőven) terved útjára is indul, mert a Mars elég energiát ad hozzá. Legyen elég türelmed megvárni a pozitív hatásokat, amelyek csak a jövőben realizálódnak. Legyél nyugodt, a Csillag biztos jövőt ígér!

8361_1167849816588854_6042488503637498614_nFontos időszak az életedben, ahol tudati összefüggésekre lelhetsz, most érted meg, mi miért történt, amiről korábban fogalmad sem volt. Hosszan tartó kapcsolatokra számíthatsz! Új találkozásaidnak lesz jövőjük, a meglévőkbe meg beköszönt egy boldogságot hozó időszak!

Forrás http://spirisuli.com/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X