Ez kell a pozitív tudatossághoz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mindannyiunk számára megadatott az az erő, hogy az univerzum törvényeivel együtt munkálkodva felépíthessük egyéniségünket, megváltoztassuk, újrateremtsük, fejlesszük, kiteljesítsük, megvalósítsuk önmagunkat, és ennek megfelelően nekilássunk megváltoztatni tudatállapotunkat, érzelmi-gondolati programjainkat.
A lelki egyensúly felé vezető úton legfontosabb lépés hibáink, karma-csíráink, negatívumaink felismerése és néven nevezése. Alaposan, körültekintően nézzünk magunkba, és szólítsuk meg, nevezzük néven, írjuk le valamennyi hibánkat! Fejlődésünket az határozza meg leginkább, hogy mennyire tudunk megszabadulni ezektől a hibás gondolati programoktól, régi eszméktől, előítéletektől.

15337374_932217580246681_2786261342281782644_n
A rosszról való lemondás tudatos képviseletével, a vágyaink fölé emelt tudatos felismeréssel, döntéssel („Eddig ezt rosszul tettem, de most megváltozom!”) kezdetét veszi a visszatérés a jóhoz (és annak megcselekvéséhez). Gondolataink, eszméink megváltoztatásával átalakíthatjuk testünket, környezetünket, megváltoztathatjuk körülményeinket, előhívhatjuk azokat a tulajdonságokat, képességeket, adottságokat, amik potenciálisan már mind bennünk vannak, hogy ne csak azok legyünk, amit mások megnyilvánulásait, érzéseit értelmezve érzünk és gondolunk magunkról, hanem eredeti erőnket és isteni minőségünket visszanyerve a Teremtő alkotó részeivé váljunk.
Az érzelmek tudatossá tételének, uralásának kezdete pozitívumaink feltérképezése, meglátása, megnevezése, leírása, majd egy ezekkel harmóniában álló életrend megteremtése.


Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X