December 4-8: Égi segítők üzenete: iránymutatás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vasárnap
A Hold a Bakban van, hajnalban kerül a Sravanába, önmaga hatása alá, a szintén ebben a jegyben lévő Vénusz és Mars között járva útját, a Jupiter pedig a Szűzben halad, de kora délutántól átlép a Chitra nakshatrába, marsikus energiába.
Eközben a Mars a Bakban van, a Holddal egy jegyben.
Hétfő
A Hold a Dhanishtában, marsikus nakshatrában éri el a szintén itt, a Bakban lévő Marsot a délelőtt folyamán, 18h 30m körül pedig átlép a Vízöntőbe, de marad ugyanabban a nakshatrában.
Kedd
A Hold a Vízöntőben jár, kora reggel 7h körül lép a Satabishába, Rahu energiába, maga mögött hagyva a Marsikus teret.
7h után kora este éri el a szintén itt található Ketut, majd éjjel a Neptunusz energiáival kapcsolódik.
A Rahu eközben a Holdtól 7.házban van, vénuszi energiában.
A Hold a Bakban aspektálva lesz a Bakban járó Vénusztól és Marstól, a Skorpióban járó Szaturnusztól, valamint a Szűzben található Jupitertől.
A Vízöntőben hatással lesz rá a Neptunusz, a Ketu, a Rahu, valamint a retrográd Uránusz a Halakban.
Szerda
Kora reggel a Purvabhadrába kerül a Hold, a Vízöntő jegyében található jupiteri nakshatrába, s ott is marad a nap folyamán. Ezalatt a Jupiter a Holdtól 8.házban jár a Szűzben, marsikus hatás alatt.

Vasárnap szembesülési folyamataink erősebbek, így jobban láthatjuk, érzékelhetjük, tanulhatjuk, miképp tudunk oldódni, hogyan lehet magunkon intenzívebben dolgozni, s kapcsolatainkból milyen módon fogjuk a lehető legjobbat kihozni, hiszen ahhoz hogy fejlődjünk, magunkon kívűl nem kell semmi, csak indíttatásunk ezt tenni. A Sravana energiája, kapcsolati problémáinkat, feladatainkat segít oldani, kötelességeinken túl egy másik, magasabb szintre próbál vezetni, ahol ok-okozati összefüggéseket tudunk megérteni, s ezáltal régi ismétlődő problémáinkon túl lépni.

Hétfőn találkozik a Hold a Marssal, individuális oldalunkat, s közösségi részünket kemény munka elé állítva, azt mutatva, hol vannak még törlesztenivalóink, kötelezettségeink, s miképp kell felnőnünk, kishitűségünket egyszer s mindenkorra túl lépnünk..
Hosszútávú feladatokkal, tennivalókkal találkozhatunk , így most azokba a dolgokba belefoghatunk, amihez van elég türelmünk, elfogadásunk.
Mivel itt erős a Mars jelenléte, nagyobb az ösztönös “ütközés” valószínűsége, mert saját utunkon szeretnénk haladni végre, s már nem hagyjuk oly könnyen magunkat irányítani, szép szavakkal, vagy erővel külső hatás alatt tartani. Munkánkban eredményesek lehetünk, csak feladatainkban túlterhelődhetünk, ezért fontos olykor megállni, kicsit megpihenni, mert nem a munka mennyisége, sokkal inkább minősége tud emelni, örömet adni.

Kedden egész nap közösségi feladataink fognak szólítani, mert családi, vagy csoportok szervezésével kapcsolatos teendőink fognak felszínre kerülni, miközben egyre inkább érezzük hová szeretnénk tartozni, s milyen kapcsolatunk, feladatunk, közösségi hovatartozásunk, mi kezd tőlünk egyre jobban távolodni.
Az éjszakai Hold a Neptunuszra érve, fontos üzeneteket hozhat, átlépve vélt korlátainkat, így nagyon messziről, mélyről kaphatunk segítőinktől fontos iránymutatásokat.

Szerdán tanulhatunk fegyelmezettebbé válni, testünkre, lelkünkre jobban figyelni, s ha kell, értékeinken változtatni, mert így tudunk a már felesleges szokásainktól megszabadulni.

253923_225257720848807_2965639_n
Hogy mások miatt kell most rendezettebbnek lennünk, vagy nekünk van erre nagyobb igényünk, mindegy. Ami fontos hogy a tanítást megértsük, s túlzásainkat, (legyen szellemi, érzelmi), tudatosítsuk s kezeljük, mert így tudunk egyre szabadabbá válni, s nem tudati, lelki kényszereink rabjaként vegetálni. A rugalmassabbá válás vágya váratlan helyzeteket hozhat, amin felesleges fennakadni, mert csak így megméretve, tapasztalásunk által tudunk szokásainkon változtatni.
írta: CsomMari

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X