December 4-7: Kiáradó életenergia, egy nehéz időszak vége….

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Advent második napján csodás napra ébredtünk! Hold a Vízöntőben, a Nap a Szaturnusszal együtt állva a Nyilasban az Égi és földi tudás megértését hozza, az igazságok felfedését. Életenergiáink kiáradóbbak, mert a szabadság szele megérint, hogy túl vagyunk egy érzelmileg nehéz időszakon.

A Merkúr a Bak jegyében segít értékes és időtálló megoldásokat találni, a valóság meglátásában, a gondolataink strukturálásában, tudatosításában. Bak Merkúrral kiváló alkalom koncentrációs és meditációs gyakorlatokat végezni, vagy tanulni. Egy gyertyával mindkét dolgot lehet gyakorolni. De a szeretetre is lehet koncentrálni, hogy ha rá gondolunk, milyen szavak, események, dolgok jönnek fel e szó kapcsán. Talán elindul bennünk egy érdekes gondolatsor? A koncentráció jót tesz az agynak, összeszedetté teszi a gondolkodásunkat, a meditáció gyógyír a léleknek.

15171317_1136299296439218_7126091276181527806_n

A Nyilasban lévő Nap Szaturnusz emlékeztethetnek az elnyomott félelmeinkre, lappangó szorongásainkra, az igazságtalansággal kapcsolatos problémáinkra, a téves ítéleteinkre. A Nap Szaturnusz együttállása egy kicsit olyan mintha egy sportkocsit kézifékkel indítanánk el, de jó hír hogy ez Egónkra viszont jótékonyan hat.

A tudatosságunkról kapunk most visszajelzést, hogy hol vannak a korlátaink, hol kell még fejlődnünk. A Nap és Szaturnusz nem kedvelik egymást így az autoritással, főnőkkel, felsőbb vezetőkkel, hatalom által tapasztalunk korlátozottságot, meg nem értést. De ez mind átmeneti. De a Szaturnusz jó oldala a bölcsesség, céltudatosság, higgadtság, megfontoltság, nos ezeket az erényekre is fogékonyak vagyunk. Az éremnek mindig két oldala van, és rajtunk múlik, hogy melyiket vesszük észre. Fontos hogy elfogadjuk azt, ami van, főleg ha úgysem tudunk rajta változtatni, de érdemes elgondolkodni, hogy mit üzen nekünk, mire tanít az adott helyzet. Az elfogadás a megértés előszobája, és ha ezt tudatosan csináljuk, akkor tudunk továbblépni. A továbblépés a szabadságunk és fejlődésünk záloga.

írta Clara Krull

Facebook Ezoteria Extra

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X