A Fény győz – Ami könnyen jön, könnyen megy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz

Ne adjátok fel. A Torony /elengedés, lezárás/ évének utolsó hónapjában, az utolsó hetek a legnehezebbek. Amit tegnap is írtam, tartsátok a szemeteket a célon, amit elhatároztatok, ami a fény útját követi.
November 22-én döntést hoztatok, és a szeretet és fény útjára léptetek. Kövessétek a belső elhatározást és ne engedjetek a könnyen és gyorsan jövő szép illúziókkal körbevett ígéreteknek, amik a sötét oldalról jönnek.

222571_225262244181688_4482099_n
Sok pénz, gyorsan, fellobbanó szenvedély amit kiüresedés követ. A nagy pénz ígéretek mögött pedig átverés van. Ha valódi utat jártok, tudjátok, hogy az elért eredmények mögött kemény munka van, a tartós szerelem mögött tisztulás és belső erő, önmagaddal való teljesség van. Ezeket nem lehet csak úgy megkapni. Ezekért tanulni, fejlődni, dolgozni kell, minden egyes napon folyamatosan haladva előre.
Sikermentalitás, ahogy az egyikőtök kommentelte, amit nem adnak ingyen. Igen, így van. Meg kell adni az árát, fejlődni kell, elengedni az illúziókat, a hamisan csillogó gyémántokat, melyek mögött valójában érdekek vannak.
Minden, ami könnyen jött, az könnyen el is megy ebben az évben, de engedjétek el. Ami valódi, az mögött valódi munka van, ami igazi szerelem, az mögött igazi érzések vannak, amiknek idő kell, míg kialakulnak.

15326575_897741847030149_581485109441071603_n
Egy szerelemhez valós lépcsőfokokat kell végigjárni, nevezzük akár ikerláng kapcsolatnak, akár csak úgy egy kapcsolatnak. Olyan nincs, hogy hirtelen ugrotok tíz lépcsőfokot, és utána hirtelen visszazuhantok a mélybe. A valódi szerelemnél két lépcsőfokot léptek, majd visszaestek egyet, hogy tanuljatok, és így mentek tovább.
Minden, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz.
Legyetek éberek.
Ne engedjétek be a hamis varázslatot.

Vörösné Végh Eszter

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X