December 03: A kihívás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aki nem fogad el mást, csakis a legjobbat, az a legjobbat kapja.
A Kihívás

436430

Amikor fordulat jön az életben és ezzel együtt egy nagyon erős nehézség, olyankor KIHÍVÁST kaptál. Nem azért kaptad, hogy az életed romba dőljön – persze, ha te úgy fogod fel, akkor az lesz…
Rajtad áll, hogyan kezelsz egy “sorscsapást”. Nehézséget, ami a végsőkig feszíti a határaidat, és fizikailag, lelkileg, mentálisan próbára tesz. Ha úgy tekintesz erre, mint egy AJÁNDÉKRA, mert ez egy LEHETŐSÉG, HOGY MEGMUTASD MAGADNAK MIT TUDSZ, akkor ebből a “sorscsapásból”, legyen az bármi, életed LEGNAGYOBB ELŐNYÉT ÉS SIKERÉT KOVÁCSOLHATOD.
Minden felfogás kérdése, nézőponté.

Ha nem bírod tovább, akkor jusson eszedbe, azért nem szállhatsz ki a helyzetből, mert igenis bírnod kell. Miért riadsz vissza egy kis, közepes nehézségtől? Mi lesz a nagy nehézséggel? Azt hogy bírod el?
Feszítsd szét a korlátaidat. Dobd el a negatív hiedelmeidet. Sokkal többre vagy képes, mint hiszed, és PONTOSAN AZÉRT ADJÁK A NEHÉZSÉGEKET, HOGY LÁSD, MIRE VAGY KÉPES.
Az nem megoldás, hogy kiszállsz, és ezt már biztosan tudod. Ugyanis akkor újra és újra feldobja a sors a helyzetet. Addig, amíg nem léped át a saját falaidat és azt mondod: elmegyek a végsőkig, és még azon is túl, szembemegyek a valósággal és megvalósítom a lehetetlent.

Mert az élet erről is szól.
A kihívás az egy lehetőség, egy adomány, mellyel élni kell, elfutni előle pedig nem lehet.
Ne azt mondogasd: nem bírom, én nem csinálom, hagyjon mindenki békén. Akkor csak még jobban gyűröd magad abba, amiben most vagy.
Mondd azt: ez igen!! Ezt élvezem!! Végre valami, ahol kipróbálhatom magamat.
Élvezd a kihívást. Legyen az bármi, ne úgy csináld, mikor lesz vége, hanem úgy: jöhet a következő!

Még egy fontos dolog: aki sikeresen el akar érni valamit, annak meg kell fizetni az árát. Bármi is az ára, mondjuk rengeteg munka, rengeteg energia, idő, fáradozás, tanulás, fejlődés, haladás, magányosság, bizonyos dolgokról való lemondás.
Az emberek hajlamosak a fájdalom elkerülését célozni, hogy azonnali örömet kapjanak. Pedig fordítva kell lennie. Az öröm elérése érdekében áldozatot kell hozni.
Nem szenvedni kell!
Nem önsajnálkozni.
Nem önbüntetni.
Tudatosan tenni, tudatosan megfizetni azt az árat, bármi is legyen az. De ha valaki el akar érni valamit, akkor azért tenni kell, és
MINDEN MÁS ESHETŐSÉGET KI KELL ZÁRNI, CSAKIS A CÉLON TARTANI A TEKINTETÉT. Akkor sikerülni is fog.

Vörösné Végh Eszter

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X