ÜZENET PÁROKNAK – Ha TE Boldog vagy, csak Boldog partnert vonzhatsz be

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“Ha azt várod, hogy a párod tegyen Téged boldoggá, azzal mindkettőtöket menthetetlenül boldogtalanságra ítéled. Te védtelenné és kiszolgáltatottá válsz, mert mindig elvárod tőle, hogy Rád figyeljen és pozitív érzésekkel viszonyuljon Hozzád (még akkor is ha épp nehéz napja volt); ő pedig azt fogja érezni, hogy a szabadságától fosztottad meg. A legtöbb párkapcsolat ezért siklik ki. Nem tehetsz senki mást felelőssé az érzéseidért önmagadon kívül. Egy másik ember aktivizálhat benned valamit, ami kellemetlen, vagy fájó, de az ok egyértelműen benned van, pontosabban a nézőpontodban. Ha változtatni akarsz az érzéseiden ahhoz a saját nézőpontodon kell változtatnod és ez sokszor nehéz, de ez az egy út létezik a Nagyobbik, Isteni Éned felé.

Az ideális párkapcsolat a mi nézőpontunkból a következőképpen néz ki: két boldog, Forrásához kapcsolódó ember összekerül és együtt teremtenek az egyedi élményeik mellett közös, örömteli élményeket. Egyik sem hozza abba a kellemetlen helyzetbe a másikat, hogy tőle várja el a boldogságot és nem teszi felelőssé a saját negatív érzéseiért, frusztráltságáért, -esetleges- boldogtalanságáért. Ameddig nem kapcsolódtak össze a saját Forrásukkal, addig állandó harcban lesznek egymással. Az ilyen kapcsolatokban semmi öröm nincs.

Amikor viszont két tudatos ember alkot egy párt, tudják, hogy az örömük csak attól függ, hogy ők összekapcsolódtak-e önmagukkal – ha ez megvan, akkor két teljes ember hatalmas örömben élhet egy valóban mély, intim, szeretetteljes, folyamatosan kiteljesedő párkapcsolatban. A Boldogság kizárólag belső játszma. Ha Te Boldog vagy, csak Boldog partnert vonzhatsz be és együtt csodálatos élményekben lesz részetek. A kulcs, hogy előbb Te legyél Boldog, tegyél meg mindent azért, hogy összhangba kerülj a Világokat Teremtő Energiákkal azáltal, hogy kellemes érzéseket keltő gondolatokban sütkérezel – ezt követően kerülhet csak a helyére a kapcsolatod is.”

– Abraham-Hicks

https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X