Vasárnapi Tarot – lelki belső utazás

Utazz! Szellemi, lelki belső utazást, izgalmas változásokat a kapcsolatokban, a kommunikáció felélénkülését és szó szerinti útra kelést is jelenthet.

Nemsokára jön az Újhold, ráadásul a Nyilasban, készülj a felélénkülésre. De már ma is érezheted, tapasztalhatod a “beindulást”.

14909934_1296977810335316_2460277227594919671_n

A mai Tarot jelenti azt is, hogy az útra figyelj, ne a célra – az egész élet egy út és maga az út a fontos és annak minden pillanata. Éld meg a jelen pillanatot! Később hiába bánod már, hogy itt és most elfelejtettél a jelenben élni, mert mindig a jövővel voltál elfoglalva vagy a múlton törted a fejed…!

“A képen látható gyönyörű táj ösvényén ballagó parányi alakot egyáltalán nem érdekli a végcél. Tudja, hogy maga az utazás a cél, maga a zarándoklat a szent hely. Az út minden egyes lépése fontos.
Ez a kártya mozgás és a változás időszakának elérkeztét jelzi. Ez a mozgás történhet fizikai térben, egyik helyről a másikra, vagy pedig belül, egyik létformából a másikba. De bármelyik legyen is az, ez a kártya azt ígéri, hogy ez a kalandot és fejlődést is magában rejtő utazás könnyű lesz – semmi szükség arra, hogy erőlködjünk vagy túl sokat tervezgessünk. Az Utazás kártya arra is figyelmeztet bennünket, hogy fogadjuk el az újat és tárjuk ki feléje szívünket, épp úgy, mint amikor megszokott világunkból egy új, ismeretlen kultúrájú országba utazunk. Ha nyitott vagy és elfogadó, akkor ez új barátokat és tapasztalatokat jelent majd az életedben.” ~Osho Zen Tarot

“Az élet egy örökös folytonosság. Semmilyen végcélhoz nem akar eljutni. Maga a zarándoklat, maga az utazás jelenti az életet; nincs hová elérni, nincs végállomás – csak táncolni és az úton lenni, vidáman haladni, nem törődve semmilyen úticéllal.
Mihez kezdenél, ha elérkeznél a végállomáshoz? Senki nem teszi fel ezt a kérdést, mert mindenki próbál valamilyen célt kitűzni az életében. De mit rejt ez magában? Mi lesz, ha valóban eléred az élet célját? Egyszerre nagyon kínosan érzed majd magad. Nincs hová menned… elértél a végállomásra – és az út során mindent elveszítettél. Mindent el kellett, hogy veszíts. És most ott állsz meztelenül a célban, és úgy nézel körül, mint egy idióta: mi volt az értelme ennek az egésznek? Annyira siettél, annyit aggodalmaskodtál, és ez az eredmény.” ~Osho

Forrás Antal Judit spirituális tanító

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X