November 24-26.: Testi-Lelki-Tudati megtisztulás lehetősége

Csütörtökön 5h körül hajnalban kerül a Hold a Hastába, a Szűz jegyébe, a Nap uralma alól önmaga energiájába kerülve, és ott is marad a nap folyamán.

A Merkúr még szorosan együttáll a Szaturnusszal a Skorpióban de már távolodóban van, a Vénusz pedig a Nyilasban éjjel éri el a Plútó fokát.

Pénteken hajnalban éri el a Hold a Jupitert a Szűz jegyében, kora délután pedig egzakt lép rá a Vénusz a Plútóra, a Hold pedig marsikus nakshatrába, nem sokkal később pedig a Hold az Uránusszal kerül oppozícióba. Este jegyet vált és a Mérlegben folytatja útját a Hold, de maad Mars uralom alatt.
A Mars, a Hold nakshatrájának ura a Bakban van, a Szűzben lévő Holdtól 5, a Mérleg Holdtól pedig a 4.házban.

Szombaton egész nap a Mérlegben lesz a Hold, délelőtt kerül a Rahu energiájába a Szvathiba, miközben a Rahu pedig az Oroszlánban jár, a Holdtól 11.házban.

A Szűz jegyében a Holdat aspektálja az Uránusz a Halakból, és a Jupiter a Szűzből,
a Mérlegben pedig a Ketu a Vízöntőből.

15027755_316640338720932_2991715884450522143_n

Csütörtökön a Szaturnusz -Merkúr együttállás mélyebb részeink felé vezet, mutatva problémáinkban rejtett okokat, s továbblépésünkhöz lehetőségeket, arra figyelmeztetve, mi az amit erősítenünk kell, ami szívünkhöz, tudatosságunkhoz vezet. Láthatjuk amire valóban vágyunk, amit
nem egónk kötöttségében gondolunk, s ha múltunkkal, hibáinkkal most rugalmasabbak, elfogadóbbak vagyunk, feles terheinktól, túlhaladott gondolatainktól könnyebben szabadulhatunk.

14956442_361363980866721_8882413773822580528_nPéntek hajnalban fontos álmokat kaphatunk, amikben megoldásokra találhatunk, emlékeztetve valódi feladatainkra, gyógyító, tisztító képességeinkre mutatva.
Mivel a Hold-Jupiter együttállás egész nap hatással van ránk, érdemes terápiákat kezdeni, testünket, lelkünket, szellemünket egyaránt tisztítani, szertartásokat tartani, s munkánkat is most nagyobb lelkesedéssel, odaadással leszünk képesek végezni.
A Vénusz energiája a Plútón, azt a vágyainkat erősíti, hogy valahova szívvel lélekkel tudjunk kapcsolódni, s mindazt mi nem így, nem ezáltal működik, megszakítani.
Olyan emberekkel találkozhatunk, akik valamilyen igényünkre, vágyunkra emlékeztethet, amit kemény munkával de megteremtett, vagy épp mi magunk másoknak hasonlóképp utat mutathatunk, hogyan kell céljukat elérni,erővel, bizalommal, jövőnket kitartóan építeni. A Marsikus Hold felelősségünkre emlékeztet, hogyan kell lassan biztosan kijelölt utunkon haladni, s megoldandóinkat nem másra bízni….

Szombaton a Mérlegben lévő Hold kapcsolódni tanít másképp egymáshoz, mert szívünk sziveket vonz, s mélység mélységet,
mert nem kaphatunk mást, mint amit beleteszünk a közösbe, félelemért félelmet, szeretetért szeretetet…
Közösségi, baráti találkozóink régi élményeket hozhatnak fel, mik átírhatják hovatartozásunkat, mert szeretetben, s ezáltal egységben tarthatnak, így görcseinktől, megfelelésvágyunktól ha csak kis időre is, de megszabadíthatnak.
Ha magunkra tudtunk ismerni, azt is jelenti, hogy a világból, s a környezetből a jóra fogunk figyelni, s azt kezdjük erősíteni, ezzel pedig jelezhetjük, tudatosan a fényt, a fejlődést, a reményt fogjuk választani, ehhez fogunk, tiszta tudatunkkal, szívünkkel kapcsolódni.
Hatalmas boldogsággal fog eltölteni, ezt az érzést másokkal is megosztani…

Szeretettel CsomMari

Facebook, https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X