Ezt üzenik Neked az Angyalok 2017-re!

Az angyalok azt üzenik neked, hogy a 2017-es év a kibontakozás és a szerencse éve lesz.

Ha összeadod az évszámban szereplő számokat és egy számjegyre egyszerűsíted őket, 1-estkapsz. Az egyes az új kezdetet, az újrakezdést, a 7-es szám pedig a szerencsét jelenti. Tehát az angyalok arra hívják fel a figyelmed, hogy a 2017. a szerencsés újrakezdés éve.

Ha a 7-es az angyalszámod, akkor igazán nagy szerencséd lehet 2017-ben.

Az angyalok, főleg Mihály és Gábriel arkangyalok segítenek neked abban, hogy valóban az újrakezdés éve legyen a 2017. számodra.

Ha szereted halogatni a dolgokat, akkor mindenképpen figyelj az angyalokra, mert jeleket hagynak neked, amelyek nyomán gyerekjáték lesz az újrakezdés.

Ahhoz, hogy sikeres legyen a következő éved, még az idei évben, a 9-es évben, azaz a lezárás időszakában le kell zárnod és el kell engedned minden olyan dolgot, ami visszahúz.

Az angyali üzenet szerint most már nem szabad haboznod és tétováznod, mert nagyon kevés időd van cselekedni.

Ha már láttad, akkor érteni fogod, miért fontos, hogy mindig figyelj az őrangyalod szavára, sugallatára.

Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy ragadj meg minden kínálkozó alkalmat januárban, mert 2017-ben több pénzed lehet, és ezt januárban tudod  megalapozni.

Bővülnek az üzleti kapcsolataid és esélyed van egy új vállalkozás indítására…

Az angyalok arra is figyelmeztetnek, hogy ne hajtsd túl magad és figyelj oda az egészségedre. Nem biztos, hogy ami bio, az egészséges is és az sem biztos, hogy amiről azt reklámozzák, hogy egészséges, az jó neked. Olvass utána, mielőtt valamilyen új élelmiszert rendszeresen használni kezdesz. Előzd meg a helytelen táplálkozásból adódó betegségek kialakulását.

Az angyalok szerelmi téren nagy változásokról beszélnek. Sok új kapcsolat indul 2017. tavaszán, és ezeknek a kapcsolatoknak a jelentős részéből 2 éven belül házasság lesz.

Forrás http://www.asztro-show.hu/

Facebook https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X