SZOMBATI TAROT – Fontos a múltbéli hatás

Fontos a múltbéli hatás

Egy régi szerelem feléledése. Nosztalgia. Gyerekkorból származó érzések árasztanak el. Egy múltbeli jótetted jutalma most ér el. Figyelj a múltra, de ne ragadj bele! Érzelmi felnövés ideje.

(Érdekes, hogy ez a kártya jött ma, sok szempontból hasonló a jelentése a tegnapihoz – de azért nem teljesen ugyanaz.)

Érzelmi változások zajlanak benned, amelyek már most jelet adnak magukról. Tudod, érzed ezeket a komoly változásokat.

Új szimpátiák, új vonzódások alakulnak benned.

Magad mögött hagyod végre a múlt fájdalmait és egy sokat ígérő, boldog jövő elérésén dolgozol. Reményed és hited erős.

Sok dologban – előnyödre – álláspontodat, nézeteidet megváltoztattad, ezáltal akár radikális váltás is előállhat életedben. Új életszakasz jön.

Lehet azonban hiábavaló vágyakozás is valami elmúlt, soha vissza nem térő dolog után – amíg ezen a negatív értelemben nosztalgikus / szomorú hangulatban vagy, törekvéseid bukásra lesznek ítélve.

Hagyd a múltat – legalábbis annak a fájdalmát – magad mögött, hogy lásd, hogyan fog felkelni a Jövő Napja!

Viszont az a fajta nosztalgia, ami a közös régi élmények felidézése egy társaságban, testvérek között vagy egy párkapcsolatban a kötelékek megerősödését segítheti, úgyhogy amennyiben örömteli emlékekről van szó, tessék bátran nosztalgiázni 🙂

Ha szerelmi kapcsolatról van szó: egy múltbeli esemény közös felidézése megerősíti a köteléket.
Ha anyagiakról/karrierről van szó: egy régebbi eredményre épülnek a mai sikerek, amik érzelmi szempontból megnyugtatóak, kellemesek. Egy sokat ígérő jövő felé indulsz.
Érzelmi, lelki vagy akár testi egészség esetében gyermekkori tapasztalatokra hívja fel a figyelmet, amit fel kell idézni, meg kell gyógyítani ahhoz, hogy továbbléphess. Itt az ideje elengedni a múltat!

múltbéli
múltbéli

Szent Márton története:
A képen a magyarországi vagy ahogy akkor nevezték, pannóniai Szent Márton látható, aki római katonaként a mai Szombathelyen odaadta a köpenye felét egy koldusnak.
A monda szerint a koldus nem volt más, mint Krisztus, aki felajánlotta Mártonnak, hogy keresztelkedjen meg. Szent Márton később pap lett és Franciaországba küldték, ahol kinevezték Tours püspökévé. Ott kezdett el csodálatos módon betegeket gyógyítani, Jézus Krisztushoz és apostolaihoz hasonlóan. Ő lett az ezoterikus gyógyítók védőszentje. A kép alsó felén Tours-ban láthatjuk őt, amint beteget gyógyít.

A Dr. Kazanlár Emil-féle Tarotból.

Forrás http://www.antaljudit.com/szemelyre-szolo-tarot-es-angyalk…/

Antal Judit spirituális tanító

Facebook, https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


- X